logo

MESUDİYE DAYILI GENÇLERİ ÇANAKKALE ŞEHİTLERİNİ ANDI

MESUDİYE DAYILI GENÇLERİ ÇANAKKALE ŞEHİTLERİNİ ANDI

Ordu Mesudiye Dayılı Köyü Derneği Gençlik Kolları Ataşehir Belediyesi Nikah Salonunda Çanakkale Zaferi’nin 102 Yılı ve Şehitlerini anma programı düzenledi.

Recep Kenan/itvhaber.com

Nikah Salonunda gerçekleşen Çanakkale Zaferi’nin 102 Yılı ve Şehitlerini anma programı Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından Kuran-ı Kerim okundu.

Programın açılışında konuşan Ordu Mesudiye Dayılı Köyü Derneği Gençlik Kolları Bakanı Fatih Sönmez; “102. Yıldönümünü kutladığımız Çanakkale Zaferimizi hatırlamak, gurur dolu ve fakat içimiz buruk bir şekilde başta Çanakkale olmak üzere memleketimizin dört bir yanını kanları ile kutsayan Şehitlerimizi anmak ve aziz hatıralarını yaşatmak için buradayız. Bizler rahat yetişmiş bir genç nesil olarak, cepheye gönderilen 15 yaşındaki çocuklardan oluşan birlikleri, 200 kiloluk top mermilerini sırtlayan Seyit Onbaşıları unutmayacağız” dedi.

Program konuşmalardan sonra Çanakkale savaşını konu alan sinevizyon gösterisi yapıldı. Program Mesudiyeli şair Mürsel Sönmez’in Çanakkale savaşı, şehitler üzerine, günün anlam ve önemine de dikkat çektiği, konuşması ile sona erdi.

Ataşehir Belediyesi Nikah Salonu’nda gerçekleşen Şehirleri Anma Programına, Barbaros Mahallesi Muhtarı Ercan Ersin, Ak Parti Ataşehir Belediye Meclis Üyesi Kaya Sönmez, Dayılı Köyü Dernek Başkanı Cengiz Kayayurt, Gençlik Kolları Başkanı Fatih Sönmez ve dernek üyeleri katıldı.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ