logo

MHP Adayı Turgut ‘imar ve çevre Sorunlarını çözeceğiz’

MHP Adayı Turgut ‘imar ve çevre Sorunlarını çözeceğiz’

mhp_kbMHP Ataşehir İlçe Başkanlığı Küçükbakkalköy Mahallesi Seçim İrtibat Bürosu İstanbul 1.Bölge Milletvekili adayları Ahmet Turgut ve Başar Ünal’ın katılımıyla açıldı.

MHP İstanbul 1.Bölge Milletvekili adayları Ahmet Turgut ve Başar Ünal’ın katıldığı açılış töreninde konuşan MHP Ataşehir İlçe Başkanı Oğuz Sarul, 7 Haziran seçimlerinde ülkemizin birikmiş sorunlarını çözmek için ”Bizimle Yürü Küçükbakkalköy”, “Bizimle Yürü Ataşehir” diyerek şöyle konuştu; “ Bugünkü AK Parti zihniyetini 7 Haziran’da sandığa gömmemiz için Küçükbakkalköy’ün Milliyetçi Hareket Partisi’ni desteklemesi gerekiyor.  Eğer siz partimizi tek başına iktidar yaparsanız ülkemizin sorunlarının yüzde 85’inin ilk dört senede çözüleceğini, ekonominin nasıl ayağa kalkacağını göreceksiniz” dedi.

Seçim İletişim Merkezleri Kucaklaşma Yerimizdir

Açılışa katılanları selamlayarak konuşmasına başlayan MHP İstanbul 1.Bölge Milletvekili Adayı Ahmet Turgut “Seçim iletişim merkezleri bizim ilçelerle, mahallelerle kucaklaşma yerimizdir. Milliyetçi Hareket Partisi teveccühleriyle 8 Haziran’da iktidar olduğunda hiçbir şey değişmeyecek, onlara birkaç adım mesafede olacağız. Biz bu toplumun içinden gelen siyasetçileriz. Gerçekten bu şehrin, bu ülkenin sorunlarını da iyi biliyoruz ve çözecek kararlılığa da, bilgiye de sahibiz. İstanbul sorunlu bir şehir. İnsanlarımızın büyük çoğunluğu gününü zor şartlar altında geçiriyor. Partimizin iktidarında, İstanbul’un başta ulaşım sorunu olmak üzere imar ve çevre ile ilgili problemlerini birer birer çözeceğimize söz veriyoruz.”

Turgut; Çok çalışıyoruz ama eşit bölüşemiyoruz diyerek konuşmasını şöyle tamamladı: ” Bizim kazancımızı, bizim emeğimizi bu iktidarın, bu belediyelerin organizasyonlarıyla bizim kazançlarımızı birileri çalıyor. Partimizin mensupları dişinden, tırnağından arttırdıklarıyla kampanyayı sürdürmeye çalışırken, AK Partili ve CHP’li belediyeler, AK Parti iktidarı devletin tüm imkânlarını seçim çalışmalarına harcıyorlar. Aksini söyleyen varsa karşımıza çıksın.”

Milletvekili adayı Başar Ünal’da mahallelileri selamlayarak konuşmasına şu ifadeleri kaydetti: “Partimizin iktidarında Küçükbakkalköy Mahallesi sakinlerinin sesi, Milliyetçi Hareket Partisi gibi gür çıkacak. Devletimizin sorunlar çok büyük. Milletimizin sıkıntı ve dertlerinin farkındayız.  Mahalle mahalle, köy köy bütün milletin sıkıntılarına hâkimiz.  Bu sıkıntıların çözümü ile alakalı gereken bütün projeleri partimiz hazırlamıştır. Bizi her zaman sıkıştırmaya, projelerimizi engellemeye çalışıyorlar. Ama biz her zaman projelerimizle halkımızı nasıl ayağa kaldırırız, bizim meselemiz bu.”

İstanbulumgazetesi/Ali Bal

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ