logo

MHP Adayı Zeki Bulut ‘Ataşehir’de İhaleler Şeffaf Olacak’

MHP Adayı Zeki Bulut ‘Ataşehir’de İhaleler Şeffaf Olacak’

zeki bulutMilliyetçi Hareket Partisi Ataşehir Belediye Başkan Adayı Zeki Bulut Ataşehir’in mahalle muhtarları ve basınla buluştuğu kahvaltıda Ataşehir’de ihalelerin şeffaf olacağını söyledi.

Recep Kenan/itvhaber.com

Muhtarların seçilen belediye başkanından beklentilerini dile getirdikleri toplantıda MHP Belediye Başkan Adayı Zeki Bulut her muhtarı birer belediye başkanı olarak göreceğini, kendisinin de her mahallenin muhtarı olarak düşünülmesini isteyeceğini ifade etti.

Ataşehir’de doğrudan hizmetin önemli olduğunu ifade eden muhtarlar “Finans Merkezi’nin Esatpaşa’ya ne faydası var?” diye sordu. Dere ıslahının yapılması gerektiğini dile getiren muhtarlar bütün sorunların kaynağı olarak gördükleri imarın altını çizerek askıya çıkan Yenisahra ve Yakın Çevresi 1/5000 İmar Planı’nın tamamlanamadığı, itiraz değerlendirmesinin devam ettiği 6 madde üzerinde süren değerlendirme yüzünden İBB meclisinde beklediğini söylediler.

Milliyetçi Hareket Partisi Ataşehir Belediye Başkan Adayı Zeki Bulut’un Ataşehir’in mahalle muhtarları ve basınla Buluştuğu kahvaltıya Ataşehir’in mahalle muhtarlarının tamamına yakını katıldı.

Türkiye’nin ve İstanbul’un İncisi Ataşehir’in sorunlarının kaynağı olarak gösterilen imar ve mülkiyet sorunlarının kendi sorumluklarında olanının yasalar çerçevesinde hemen çözüleceğini ifade eden MHP Ataşehir Belediye Başkan Adayı Zeki Bulut, Büyükşehirin sorumluluk alanındaki konuları ise İstanbul Büyükşehir Başkanlığı ile yapılacak yine yasalar çerçevesinde uyumlu çalışma ile çözeceklerinin altını çizdi.

FSM Hastanesi Ataşehir’e Yakışır Olacak

FSM Hastanesi arsası ve yeşil alanı ile 5 yıldızlı Ataşehir’e yakışır bir araştırma hastanesi olarak Ataşehir’in ihtiyacına cevap verecek hale getirileceğini ifade eden MHP Ataşehir Belediye Başkan Adayı Zeki Bulut yaptığı açıklamalarla projelerini şöyle özetledi;

Ataşehir’de 10, Ferhatpaşa’da 50 Çocuklu Sınıf Olmayacak

Ataşehir’e özel üniversiteler doldu. Anadolu’dan gelen çocuklarımızın faydalanacağı en ufak bir çalışma yok. Babasının işi bozulmuş, sokakta kalan öğrenciler tanıyorum. Bizim dönemimizde Batı Ataşehir’de 10 çocuklu sınıfın yanında Ferhatpaşa’daki bir okulda 50 çocuklu sınıf olmayacak. Bu konuda bütün yasal mücadeleyi siz muhtarlarımızla birlikte vereceğiz.

Ataşehir’de, Depremde Çadır Kuracak Yer Yok

Ataşehir’de nefes alacak bir milli park yok. 1999’da deprem oldu çadır kuracak yer yok Ataşehir’de. Ataşehir’de milli park ilan edebileceğimiz bir meydan yapacağız. Yeşil alanlara beş yıldızlı otel yapıldı. Vatandaşın evleri yeşil alan yapıldı. Yeşil aklan deyince park bahçe anlaşılmasın. Vatandaşın 40 – 50 yıldır oturduğu yerleri yeşil alan ilan etmişler. Vatandaşımız da satıp gidiyor. Sonrada yapılan imar tadilatı ile oraya gökdelen yapılıyor. Bizim dönemimizde bu olmayacak.

Birlikte Çözüm İçin Mücadele Edeceğiz

17 Mahallemizin muhtarları beraber Ataşehir’i yöneteceğiz. Bizim yetkimizdeyse yeşil alandaki vatandaşlarımızın haklarını vereceğiz. Her mahallede çözüm üreten birim oluşturacağız. Ferhatpaşa’dan Örnek Mahallesi’ne şuyulandırma problemini çözeceğiz. Kimseyi ayrıştırmadan çözüm nerde olursa olsun; Büyükşehirde de olsa, Bakanlıkta da olsa yasalar çerçevesinde birlikte çözüm için mücadele edeceğiz.

İnşallah Kadın Muhtarların Sayıları Artar

Kentsel Dönüşüm yerinde dönüşüm şeklinde olmalıdır. Kimse ne olduğunu anlamadan, vatandaş da algılayamadan bloklar çıktı. Ataşehir’de basını da harekete geçirerek bu konuda vatandaşlar bilgilendirilecek. Doğru yerde doğru işler yapacak, sorunları çözeceğiz. Bizim başka çaremiz yok. Çünkü biz Ataşehirliyiz.

21. Yüzyılın yakışırlılığı içerisinde; batıyı değil, kendi özümüzü örnek alarak, kendi değerlerimizi örnek alarak Ataşehir’i hep beraber olgunlaştırabiliriz. Medeniyeti biz götürdük oralara. Bunu sakın unutmayın. Sivas’ta milli mücadele sırasında ilk kadın sivil toplum örgütünü kurduk. Burada kadın muhtarlarını gördüm. İnşallah kadın muhtarların sayıları artar.

Ataşehir’de İhaleler Şeffaf Olacak

Ataşehir’i yaşanır bir yapmak için el ele, yürek yüreğe mücadele etmekten başka şansımız yok. Ataşehir’de biz bunu yapacağız. Yapacağımız ihaleler şeffaf olacak.  Meclis kararı ile çalışanların Ataşehirli olmasını sağlayacağız. Belediye başkanlığım süresi içerisinde Ataşehir’de AVM için izin verilmeyecek. Başkanlığım dönemimde sokakta ölen hayvan da benim sorumluluğumda.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ