logo

MHP ATAŞEHİR YÖNETİMİ BASINLA BULUŞTU

MHP ATAŞEHİR YÖNETİMİ BASINLA BULUŞTU

mhp_atasehir_sadun_bizel (1)Genel Merkez ve İl Başkanlığınca MHP Ataşehir İlçe Başkanlığı’na atanan Sadun Bizel düzenlediği basın toplantısında 44 kişi olarak belirledikleri MHP Ataşehir İlçe yönetimini açıkladı.

MHP’de olağanüstü kongre talebiyle imza verdikleri gerekçesiyle Oğuz SARUL‘un da aralarında olduğu İstanbul’daki 7 ilçe başkanı görevden alınmış, MHP Ataşehir İlçe Başkanlığı görevine Sadun Bizel atanmıştı.

İstanbul İl Başkan Vekili Hakan Arıkan ve Ataşehir’de teşkilattan sorumlu Başkan yardımcısı Recep Tanmaz ile birlikte basın açıklaması yapan MHP Ataşehir İlçe Başkanı Sadun Bizel, İçerenköy Ülkü Ocakları kurucusu ve başkanlığını yaptığını söyleyerek; “Anadolu yakası Ülkü Ocakları başkanlığı ve İl Başkan yardımcılığı görevlerinde bulundum. Yapacağımız yeni çalışmalarımızda en önemli konu, ideolojik manada Ülkücü hareket nasıl yaşanması gerekiyorsa o şekilde yaşayacağız.  İnandığımız davayı yaşayacağız.  Bu desturla geldik, bu desturla hep beraber devam edeceğiz” dedi.

mhp_atasehir_sadun_bizel (2)

Yaklaşık iki hafta önce MHP Genel Merkezi ve İstanbul İl Başkanlığı’nın ataması üzerine MHP Ataşehir İlçe başkanlığı görevini teslim aldığını hatırlatan Sadun Bizel; “parti liyakatlerimize ve öğretilerimize göre bir bayrak yarışı olması hasebiyle aldığımız bu bayrağı en ileriye götürmek amacıyla yola çıkmış bulunmaktayız. İnancımıza göre zaman öncelikleri hep değiştirir. İnandıktan ve çalıştıktan sonra eminiz ki başarılarımız sürekli artarak ilçemize yararlı faaliyetler ve kalıtsal çalışmalar ortaya çıkaracaktır. İnancımız gereği birlikte rahmet, ayrılıkta azap var düsturu her zaman bizler için bir amaç olacaktır” şeklinde konuştu.

Görev yapacakları yeni yönetimi hakkında bilgi veren İlçe Başkanı Sadun Bizel; “Yöneticilerimizin her biri kendiişlerinde başarılı, bulundukları ortamlar itibariyle saygın, aldıkları eğitim bakımından da Türkiye’nin gözde üniversitelerinden mezun olan ülküdaşlarımızdandır” dedi.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ