logo

MHP İstanbul İl Başkanlığı’na Birol Gür Yeniden Seçildi

MHP İstanbul İl Başkanlığı’na Birol Gür Yeniden Seçildi

Haliç Kongre Merkezi’nde gerçekleşen MHP İstanbul 13. Olağan Kongresi’nde tek aday olarak giren Birol Gür delegenin desteğini alarak yeniden başkan seçildi.

Recep Kenan/itvhaber.com

Milliyetçi Hareket Partisi’nin (MHP) İstanbul 13. Olağan Kongresi’nde Birol Gür 551 delegenin oyunu alarak yeniden İstanbul İl Başkanı seçildi.

Haliç Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilen İstanbul 13. Olağan Kongresinde Genel Başkan Devlet Bahçeli’nin mesajını İzzet Ulvi Yöner okudu.

MHP İstanbul İl Başkanı Birol Gür’ün tek aday olarak gösterildiği Milliyetçi Hareket Partisi’nin (MHP) İstanbul 13. Olağan Kongresi’ne MHP Genel Başkan Yardımcıları Edip Semih Yalçın, İzzet Ulvi Yöner, İsmail Faruk Aksu ile Merkez Disiplin Kurulu’ndan Niyazi Paksoy katıldı.

Haliç Kongre Merkezi’nde gerçekleşen kongrede tek aday olan Birol Gür, yapılan seçimde 551 delegenin oyunu alarak yeniden il başkanı oldu.

MHP İstanbul il kongresinin hayırlı olmasını dileği, delegenin desteği ve oylarıyla güven tazeleyen Birol Gür, teşekkür konuşmasında, “İstanbul’u 2023’e hazırlamak bizim boynumuzun borcu. Her dava arkadaşımızdan bu konuda katkı ve yardım isteyeceğiz. Tekrar teşekkür ediyorum, Allah yar ve yardımcımız olsun.” İfadelerine yer verdi.

Paylaşın:
Etiketler: » » » »
#

SENDE YORUM YAZ