logo

MHP Lideri Devlet Bahçeli Ilgaz’da

MHP Lideri Devlet Bahçeli Ilgaz’da

ilgazBaşkan Arif ÇAYIR’a “Hayırlı Olsun” ziyareti yapmak üzere Ilgaz’a gelen MHP Genel Başkanı Devlet BAHÇELİ, Ilgazlılar tarafından coşku ve sevgi gösterileriyle karşılandı.

Ilgaz’da belediye başkanlığını kazanan MHP adayı Arif ÇAYIR’a “Hayırlı Olsun” ziyareti yapmak üzere Ilgaz’a gelen MHP Genel Başkanı Devlet BAHÇELİ, Ilgazlılar tarafından büyük coşku ve sevgi gösterileriyle karşılandı.

İlçeye gelir gelmez yoğun tezahüratlar arasında Belediye binasına giren Bahçeli, başkanlık koltuğuna oturarak Belediye Başkanı Arif ÇAYIR’ın karşılama konuşmasını dinledi.

Konuşmasında MHP’yi 45 yıl sonra Ilgaz’da zafere ulaştırdıklarını belirten Arif ÇAYIR, ilçenin sorunlarından da bahsederek Bahçeli’ye partiden ve diğer MHP’li belediyelerden de destek beklediklerini söyledi. Başkan Çayır konuşmanın ardından Bahçeli’ye önce şehrin anahtarını takdim etti, ardından da Ilgaz yöresine özgü hediyeler sundu.

BAHÇELİ, MHP Genel Merkez üst düzey yöneticileri ile Ilgaz’ın çok sayıda ileri gelenlerinin de katıldığı makamdaki konuşmalardan sonra belediye binası önünde halka hitap etti. Konuşmasında, Ilgaz’da 45 yıl sonra kazanılan zaferin çok önemli ve büyük bir sorumluluk olduğunu belirten Bahçeli, konuşmasına cumhurbaşkanlığı seçimlerine de değinerek devam etti. İlk kez Cumhurbaşkanını halkın seçeceğini söyleyen Devlet Bahçeli, halkın sağduyuyla, sorumluluk bilinci taşıyarak, ince eleyip aday olan tüm vatan evlatları arasından en uygun olanını seçmeleri gerektiğini ifade etti. MHP olarak kendilerinin de bir aday göstereceklerini de sözlerine ekleyen Bahçeli, seçim döneminde hiçbir olumsuzluk yaşanmaması için halkın birlik içinde anlayışla ve sağduyuyla hareket etmesi gerektiğini söyledi.

Konuşmasının sonunda sözlerini tekrar Ilgaz belediye Başkanı Arif ÇAYIR ve Ilgazlılara yönelten MHP lideri Devlet Bahçeli, “Ilgazlılar bu mahalli seçimlerde işi ehline verdiler. Sorunlar ne kadar çok olursa olsun, ne kadar sıkıntı yaşanırsa yaşansın Arif ÇAYIR Başkanımızın tüm bu sorunların üstesinden başarıyla geleceğinden eminim. Biz aday gösterdik, siz seçtiniz. Bundan sonra Ilgaz Arif ÇAYIR’a emanet. Kimsenin korkusu, kimsenin kuşkusu olmasın. Ilgaz artık emin ellerde” dedi.

Kaynak: ilgazlilar.com

Paylaşın:
#

SENDE YORUM YAZ