logo

MHP Örnek Mahallesi’nde Seçim İrtibat Bürosu Açtı

MHP Örnek Mahallesi’nde Seçim İrtibat Bürosu Açtı

mhpMHP Ataşehir İlçe Başkanlığı, Başkan Oğuz Sarul ve  İstanbul 1. Bölge milletvekili adaylarının katıldığı törenle Örnek Mahallesi Seçim İrtibat Bürosu’nu açtı.

Recep Kenan / itvhaber.com

MHP 1.Bölge Milletvekili adayı Başar Ünal’ın katkılarıyla açılan Milliyetçi Hareket Partisi (MHP ) Örnek Mahallesi Seçim İrtibat Bürosu açılış törenine, Ataşehir MHP İlçe Başkanı Oğuz Sarul, Ataşehir MHP Kadın Kolları Başkanı Ayşe Öztürk, MHP Örnek Mahalle Teşkilat üyeleri, MHP İstanbul 1.Bölge milletvekili adayları ve partililer katıldı.

Açılış konuşmasında Genel Başkan Devlet Bahçeli tarafından seçim beyannamelerinin açıklandığını hatırlatan MHP Ataşehir İlçe Başkanı Oğuz Sarul “ Seçim beyannamemizin açıklanması ile beraber ülkemizin geleceği için her şey açıklanmış, gösterilmiş ve anlatılmıştır. Milletvekili adaylarımızla geldik sizlere. Adaylarımız ülkemizin sorunlarını nasıl çözüleceğini biliyorlar. Desteklerinizi bekliyoruz. Açılışımıza katılan herkese teşekkür ederim” dedi.

Milletvekili adaylarının selamlama konuşmalarından sonra toplu olarak kurdele kesilerek MHP Örnek Mahallesi Seçim irtibat Bürosu’nun açılışı yapıldı.

Törende mangal başında ızgara ikramı ile devam edilirken irtibat bürosuna katkı sunan MHP İstanbul 1.Bölge Milletvekili adayı Başar Ünal; “ Örnek, Esatpaşa ve Fetih Mahallesi teşkilatlarımıza, Ataşehir İlçe Başkanlığımıza, Milletvekili adaylarımıza şahsım adına teşekkür ediyorum” diyerek açılış törenine katılan ve destek verenlere teşekkür etti.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ