logo

Modern Ardahan Otobüs Terminali İmamoğlu’nun Katılımıyla Açıldı

Modern Ardahan Otobüs Terminali İmamoğlu’nun Katılımıyla Açıldı

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun destekleriyle yapılan Ardahan yeni, modern şehirlerarası otobüs terminali törenle hizmete açıldı.

Yapımı İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu tarafından üstlenilen çağdaş şehirlerarası Ardahan otobüs terminali açıldı.

ANADOLU’DAKİ BELEDİYELERE DESTEKLERİMİZE DEVAM EDECEĞİZ

Ardahan Şehirlerarası Otogarı açılışı ile ilgili açıklama yapan İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu Anadolu’daki belediyelere desteklerinin devam edeceğini vurgulayarak; “Bugün açılışını yaptığımız Ardahan Otogarı hayırlı olsun. Damal, Hanak ve Merkezde bizi ilgiyle karşılayan hemşehrilerimize gönülden teşekkürler. Hiçbir ayrım yapmadan ülkemizin her köşesinde, ihtiyaç olan yerlere destek olacağız.” Dedi.

İBB BAŞKANI İMAMOĞLU’NUN KATILIMIYLA MODERN ARDAHAN OTOBÜS TERMİNALİ AÇILDI

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun büyük destekleriyle yapılan Ardahan yeni, modern şehirlerarası otobüs terminali yapılan görkemli bir törenle hizmete açıldı. Damal, Hanak ve Ardahanlı vatandaşlar, açılışta İBB Başkanı İmamoğlu ve Ardahan Belediye Başkanı Faruk Demir’e yoğun sevgi gösterisi yaptı.

ARDAHAN’DA BİR İLK OLAN YENİ TERMİNAL, SON MODEL ÖZELLİKLERLE DONATILDI

Ardahan Belediye Başkanı Faruk Demir’in girişimleri sonucu yapımını İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun üstlendiği çağdaş şehirlerarası Ardahan otobüs terminali, çevre yolu üzerinde oldukça geniş bir alanda inşa edildi.

İleri teknolojik özelliklere göre yapımı tamamlanan yeni Ardaha otobüs terminalinin açılışına CHP Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Belediye Başkanımız Faruk Demir, CHP Şişli Belediye Başkanı Muammer Keskin, CHP PM üyesi Gökhan Günaydın, 22. 23. 24. Dönem CHP Ardahan Milletvekili Ensar Öğüt, ilçe belediye başkanları, il ve ilçe teşkilatları, basın mensupları ve binlerce vatandaş katıldı. 

ARDAHANLILARIN İHTİYAÇLARINDAN BİRİNİ KARŞILADIĞIMIZ İÇİN SEVİNÇLİYİZ

Açılışta konuşan İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Ardahanlıların en önemli ihtiyaçlarından birini karşlamaktan dolayı mutluluğunu ifade ederek; “Bugün burada sevgili, çok kıymetli Ardahanlı kardeşlerimize yakışacak yepyeni bir otogar açmanın gurur ve mutluluğunu yaşıyoruz. Faruk Demir başkanımla birlikte ele ele vererek siz değerli Ardahanlıların en önemli ihtiyaçlarından birini karşıladığımız için oldukça sevinçliyiz. Modern otobüs terminaliniz hayırlı uğurlu olsun” dedi.

“ARDAHANLILARIN ÖZLEM SONA ERDİ”

Ardahan’ın düzgün bir otogara sahip olmadığının altını çizen Ardahan Belediye Başkanı Faruk Demir’de Ardahanlıların yıllardır bekledikleri bir özleme son vermenin mutluluğunu yaşadıklarını kaydederek, “Bu topraklarda doğup büyüyen her bir birey Ardahan’da doğru düzgün bir otogarın olmamasından dolayı mustaripti. Bizler bu sıkıntıyı, bu derdi çözmek için sürekli çaba harcadık. Ve sonunda Sayın İBB Başkanımız Ekrem İmamoğlu’nun destekleri sayesinde siz kıymetli hemşehrilerimize bu terminalimizi kazandırdık. Kendilerine sizlerin de adına çok teşekkür ediyorum.” Şeklinde konuştu.

itvhaber

Paylaşın:
Etiketler: » » » »
#

SENDE YORUM YAZ