logo

MODİFİYE ARAÇLAR FENERBAHÇE HALKINI CANINDAN BEZDİRDİ

MODİFİYE ARAÇLAR FENERBAHÇE HALKINI CANINDAN BEZDİRDİ

Egzoz_AlevFenerbahçe Kalamış Caddesi üzerinde oturan vatandaşlar modifiye araçların yaptıklar yarış ve gürültüleri yüzünden adeta canından bezdi. Yetkililer çözüm bulamıyor.

Recep Kenan/itvhaber.com

Fenerbahçe Kalamış Caddesi üzerinde oturan vatandaşlar modifiye araçlar yüzünden adeta canından bezdi.
Sorumsuz sürücüler yaptırdıkları tadilatla taktırdıkları abart egzozlu araçları ile Fenerbahçe Kalamış Caddesi üzerinde aşırı sürat yaparak bölgede tehlike yaratıyorlar.

Modifiye araçlı sürücülerin yarışırken sürat yapmaları ve egzozlarından çıkardıkları gürültüler cadde üzerinde oturan mahalle sakinlerini canlarından bezdirdi.

Gece uykuları adeta haram olan Fenerbahçe Mahallesi sakinleri, yetkililere defalarca şikayet etmelerine rağmen bir çözüme kavuşamadılar.

Bebeklerin gece uykularında yataktan korku ile sıçradıklarını ifade eden mahalle sakinleri şöyle konuştu; ” Biz Fener Kalamış Caddesi sakinleri olarak, burada uyku bize adeta haram oldu. Sorumsuz sürücüler özellikle araçlarına taktırdıkları abart egzozları ile burada bize uykuyu haram ettiler. Bebekler gece uyurken korku ile yataklarından sıçrıyor. Kedi ve köpekler başta olmak üzere evcil hayvanların bile piskolojisi bozuldu. Huysuzlaştı, asileştiler. Evcil hayvanlar gece yarısı egzoz sesini duyunca havlamaya başlıyorlar. Yetkililere defalarca şikayette bulunmamıza rağmen hiç bir önlem alınmıyor.”

Sorunlarına yetkililerin ilgisizliğinden yakınan bölge sakinleri, ne yapacaklarını şaşırmış durumda kendilerine yardım edecek kurum ve yetkili arama telaşı ile baş vurmadık kurum bırakmadıklarını söylüyor; ilgili, yetkili kimse sorunlarının bir an önce çözüme kavuşturularak bu yaşadıkları kabusa son verilmesini istiyorlar.

 

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ