logo

Muharrem Ayında Küçükbakkalköy ve İçerenköy’de Aşure Dağıtıldı

Muharrem Ayında Küçükbakkalköy ve İçerenköy’de Aşure Dağıtıldı

Ataşehir Belediyesi tarafından Muharrem ayı dolayısıyla 1 Eylül’de başlayan 6 gün sürecek aşure dağıtımların ilki Küçükbakkalköy, İçerenköy ve Ferhatpaşa mahallelerinde yapıldı. 

Recep Kenan/itvhaber.com

Muharrem ayı dolayısıyla 1 Eylül’de başlayan dağıtımların ilki Küçükbakkalköy, İçerenköy ve Ferhatpaşa mahallelerinde yapılan aşure dağıtımlarına CHP Ataşehir İlçe Başkanı Celal Yalçın, Ataşehir Belediye Başkan Yardımcısı Abdullah Der, CHP Ataşehir İlçe yöneticileri katıldı.

Muharrem ayı dolayısıyla Ataşehir Belediyesi’nin geleneksel olarak Ataşehir’de her yıl düzenlediği Muharrem ayı aşure dağıtımı bu yıl 6 gün sürecek.

Ataşehir’de Küçükbakkalköy Prestij Caddesi ve İçerenköy Yeniyol’daki Muharrem ayı aşure dağıtımına  CHP Ataşehir İlçe Başkanı Celal Yalçın İYİ Parti İlçe Başkanı Mert Kar, Sadık Semih Kayhan ve Abdullah Der’in aralarında olduğu Ataşehir Belediye Başkan yardımcıları, CHP Ataşehir ilçe Yönetim kurulu, Kadın kolları Başkanı Seval Düzenli ve yönetim kurulu Ataşehir Belediye Başkan yardımcıları katıldı.

CHP mahalle yöneticileri tarafından yapılan açıklamada, “İçerenköy mahalle temsilciliği olarak yaptığımız aşure lokmamıza katılım sağlayan başta parti emekçilerimiz ve İçerenköy halkına, ilçe başkanımız sn Celal Yalçın’a, ilçe yönetim kurulu arkadaşlarıma kadın kolları başkanımıza, Belediye Başkan yardımcılarımız Sadık Semih Kayhan ve Abdullah Der’e, müdürlerimiz Ayten Kartal, Battal Sarıkaya ,Necati Bozkurt, Ali Cihan sakman’a, İçerenköy muhtarımız Sırma Doğru’ya, kent konseyi başkanı Turan Dolu’ya, STK temsilcilerine, Ataşehir sosyal gençlik platformu (ASGEP)’e, değerli basın emekçilerine ve katılmak isteyip aramızda olamayan tüm dostlara teşekkür ediyorum.” İfadeleri yer aldı.

HABERİN VİDEOSU TIKLAYINIZ

Bolluğun ve bereketin simgesi aşuremizi Ataşehirli komşularımızla paylaşmaya başladık.Aşure ikramlıklarımızın dağıtımı 6 Eylül Pazar gününe kadar sürecek.Şimdiden afiyet olsun.

Ataşehir Belediyesi paylaştı: 2 Eylül 2020 Çarşamba

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ