logo

MUHARREM İNCE: ‘BÜYÜK HEZİMET, KABULLENMELİYİZ’

MUHARREM İNCE: ‘BÜYÜK HEZİMET, KABULLENMELİYİZ’

muharrem-inceCHP Grup Başkanvekili Muharrem İnce, Cumhurbaşkanı seçim sonucuyla ilgili twitter hesabından sonuçların büyük hezimet olduğunun kabullenilmesini söyledi.

Recep Kenan/itvhaber.com

CHP Grup Başkanvekili Muharrem İnce, seçim sonuçlarıyla ilgili olarak twitter hesabından, “Ortada büyük bir hezimet var, hala susmak ve başarılıyız demek yakışmıyor. Bu durumu kabullenemeyiz, geçiştiremeyiz” dedi.

CHP Yalova Milletvekili ve Grup Başkanvekili Muharrem İnce, seçim sonuçlarına dair partisine çok sert eleştiriler yöneltti. İnce, twitter hesabından takipçilerine yaptığı açıklamada, seçim sonuçlarının büyük bir hezimet’ olarak nitelendirdi.

Muharrem İnce’den Sonuca İlk Tepki

CHP Milletvekili Muharrem İnce, “Seçim sürecinde ter döken il-ilçe başkanlarımıza, yöneticilerimize, kadın ve gençlik kollarımıza, üyelerimize, gönüllülerimize teşekkürler” diyerek başladığı değerlendirmelerine şöyle:

“Seçim sürecinde ter döken il-ilçe başkanlarımıza, yöneticilerimize, kadın ve gençlik kollarımıza, üyelerimize, gönüllülerimize teşekkürler”

“1- Ortada büyük bir hezimet var, hala susmak ve başarılıyız demek yakışmıyor. Bu durumu kabullenemeyiz, geçiştiremeyiz.”

“2-Yurttaşlarımızın umutsuzluğa sürüklenmesini ve partimin eriyip gitmesini seyretmeyeceğim.”

“3- Bu kötü sonucu öngördüm, uyardım ama partime zarar vermemek için sustum ve seçimi kazanmak için çalıştım.”

“Çareyi Sağda Arayanlar CHP’de Başarılı Olamaz”

“4- Atatürk’ü terk eden, emeği önemsemeyen, kuruluş felsefesinden uzaklaşan, solu yok sayıp çareyi sağda arayanlar CHP’de başarılı olamaz.”

“Genel Başkana Gönderme”

İnce örgütler teşekkür ettiği mesajından sonra, MYK toplantısında, sonuçların başarısız olmadığını söylediği belirtilen Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu’na da isim vermeden tepki gösterdiği 1. mesajında, “Hala susmak ve başarılıyız demek yakışmıyor. Bu durumu kabullenemeyiz, geçiştiremeyiz” dedi.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ