logo

Müjdat Gezen ve Metin Akpınar’a Yurdışı Yasağı

Müjdat Gezen ve Metin Akpınar’a Yurdışı Yasağı

Cumhurbaşkanı hedefli ifadeler ve darbe çağrısında bulunduğu iddiaları nedeniyle hakim karşısına çıkan Metin Akpınar ve Müjdat Gezen ‘Yurdışı Yasağı’ ile denetimli serbest bırakıldı.

Recep Kenan/itvhaber.com

İstanbul Anadolu Adliyesi’nde ifade veren hakim karşısına çıkan sanatçılar Metin Akpınar ve Müjdat Gezen denetimli serbestlik ve yurtdışı yasağı koşulu ile serbest bırakıldı.

İstanbul Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından “Cumhurbaşkanı’nı hedef alarak hakaret içerikli sözler söyleyip darbe ve ölüm tehdidinde bulunmak” iddiasıyla soruşturma başlatıp, sanatçıları savunmaları alınmak üzere savcılığa davet edilen sanatçılar Metin Akpınar ve Müjdat Gezen bu sabah göz altına alınarak mahkemeye çıkarılmıştı.

Başsavcısı İsmail Uçar’ın talimatıyla başlatılan soruşturmada, iki sanatçının 21 Aralık’ta gazeteci Uğur Dündar’ın Halk TV’deki Halk Arenası adlı programında darbe çağrısında bulunduğu iddialarına yönelik sözleri nedeniyle polis tarafından göz altına alınıp İstanbul Anadolu adliyesinde hakim karşısına çıkarıldı.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ