logo

Mustafa Kemal ve Aşık Veysel İmar Bilgi Ofisi Açıldı

Mustafa Kemal ve Aşık Veysel İmar Bilgi Ofisi Açıldı

Askıdan inen Mustafa Kemal ve Aşık Veysel Mahalleleri 1/5000 ölçekli Nazım İmar Planı (NİP) ile ilgili Erdal Eren Kültür Merkezi (EEKM)’nde imar bilgilendirme ofisi açıldı.

Recep Kenan/itvhaber.com

Erdal Eren Kültür Merkezi (EEKM)’nde açılan imar bilgilendirme ofisinde Ataşehir Belediyesi tarafından görevlendirilen Şehir Plancıları, mimar ve avukatlar Mustafa Kemal ve Aşık Veysel Mahallelerindeki vatandaşlara plan hakkında bilgi ve destek veriyor.

25 Eylül 2020 tarihinde İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB)’nde askıya çıkan ve 26 Ekim 2020 tarihinde askıdan inerek itiraz süreci başlayan Ataşehir ilçesi Mustafa Kemal ve Aşık Veysel mahallelerini kapsayan 1/5000 ölçekli Mustafa Kemal ve Aşık Veysel Mahalleleri Nazım İmar Planı (NİP) ile ilgili Erdal Eren Kültür Merkezi’nde imar bilgilendirme ofisi açıldı.

MUSTAFA KEMAL VE AŞIK VEYSEL İMAR BİLGİ OFİSİ AÇILDI

Ataşehir Belediyesi, İBB meclisinde onaylandıktan sonra 25 Eylül 2020 tarihinde askıya çıkarılan ve 26 Ekim 2020 tarihinde askıdan indirilen olan Mustafa Kemal ve Aşık Veysel Mahalleleri 1/5000 ölçekli Nazım İmar Planı (NİP) ile ilgili bölgedeki vatandaşları bilgilendirmeyi amaçlayan imar bilgilendirme ofisi çalışmalarını sürdürüyor.

Ataşehir Belediyesi’nin açtığı İmar Bilgi Bürosu, Ataşehir ilçesi Mustafa Kemal ve Aşık Veysel mahallelerini kapsayan 1/5000 ölçekli Mustafa Kemal ve Aşık Veysel Mahalleleri Nazım İmar Planı (NİP)’nda vatandaşların arsa ve arazilerinin durumu hakkında bilgi ihtiyaçlarını karşılama amacı taşıyor.

ATAŞEHİR BELEDİYESİ İMAR BİLGİ BÜROSU

Ataşehir Belediyesi’nin açtığı ve bölgedeki vatandaşları bilgilendirmeyi amaçlayan İmar Bilgi Bürosu, vatandaşların itirazlarını hukuki esaslar içerisinde yapmaları sağlamak amacıyla hukuk desteği veriyor.

PLANDA ARSA VE ARAZİLERİNİN DURUMU, NİTELİĞİ VE EMSAL BİLGİSİ

Mustafa Kemal ve Aşık Veysel Mahalleleri İmar Bilgi Bürosunda hizmet veren şehir plancıları ve mimarlar, Mustafa Kemal ve Aşık Veysel Mahalleleri 1/5000 ölçekli Nazım İmar Planı (NİP) notları kapsamında bölgedeki arsa ve arazilerinin durumu, niteliği varsa imar emsal (E) ve Yükseklik (H) verileri hakkında maliklere bilgiler veriyor.

İMAR BİLGİ BÜROSU HUKUKİ DESTEK VERİYOR

Öte yandan, Mustafa Kemal ve Aşık Veysel Mahalleleri İmar Bilgi Bürosunda hizmet veren avukatlar, vatandaşların hukuki gereksinimlerini karşılamak, gerekli görülen itirazları hukuki altlıklara dayandırmak ve hukuki mevzuata uygun itiraz sürecinin işletilmesini sağlamak amacı ile hukuki destek de veriyor.

MUSTAFA KEMAL VE AŞIK VEYSEL MAHALLELERİ 1/5000 ÖLÇEKLİ NİP

Bu görsel boş bir alt niteliğe sahip; dosya adı mustafa-kamal_asik-veysel-imar-plani_1.jpg

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ