logo

Mustafa Sarıgül Ataşehir ‘Memleket Havaları-Bolu’ Etkinliğinde

Mustafa Sarıgül Ataşehir ‘Memleket Havaları-Bolu’ Etkinliğinde

sarigul_bolulular_memleket havalariCHP İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Sarıgül ile Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi, “Memleket Havaları-Bolu” etkinliğine katıldı.

Recep Kenan/itvhaber.com

Cumhuriyet Halk Partisi İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Sarıgül ile Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi, Ataşehir Belediyesi tarafından düzenlenen “Memleket Havaları-Bolu” etkinliğine katıldı.

Ataşehir’de yaşayan farklı illere mensup kişilerin tanışması, sosyalleşmesi, yörelerine ait kültüre olan özlemlerini gidermeleri amacıyla Ataşehir Belediyesi tarafından düzenlenen “Memleket Havaları-Bolulular” etkinliği Ataşehir Zübeyde Hanım Öğretmenevi’nde gerçekleşen etkinliğe Sarıgül ve İlgezdi ile birlikte; Ataşehir Belediye Başkan yardımcısı Hüseyin Hışman ve Saadet partisi Ataşehir Belediye Başkan Adayı Noğman Yüksel ile birlikte Ataşehir’de yaşayan Bolulular katıldı.

Zübeyde Hanım Öğretmenevi’nde 18 Ocak Cumartesi akşamı gerçekleşen etkinliğe Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Sarıgül ile Başkan Battal İlgezdi’nin birlikte katılması etkinlik salonunda coşku ve heyecan yaşanmasına neden oldu. Etkinlikte yaptığı konuşmada yerel seçimlere çok az bir zaman kaldığına değinen Mustafa Sarıgül, yerel seçimlerden sonra Türkiye’nin yüzünün güleceğini, refaha ve huzura kavuşacağını söyledi. Sarıgül, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı olduktan sonra İstanbul’da talana ve soyguna son vereceklerinin, İstanbul’un tarihi dokusuna uygun çalışmalar yapılacağının altını çizdi.

Bolu’ya ait yöresel yemeklerin de ikram edildiği etkinlikte, Ömer Faruk Bostan, Bolulu Ömer Öztekin, Bolu Halk Oyunları, Bolu Davul Zurna Ekibi sahne aldı. Bolu yöresel dernekleri tarafından Mustafa Sarıgül ve Battal İlgezdi’ye teşekkür plaketi verildi.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ