logo

Mustafa Sarıgül ‘Ataşehir, Yerel Yönetim Modelidir’

Mustafa Sarıgül ‘Ataşehir, Yerel Yönetim Modelidir’

Başkan Battal İlgezdi’yi Ataşehir Belediyesindeki makamında ziyaret eden CHP İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Sarıgül, ‘Ataşehir yerel yönetim modelidir’ dedi.

Recep Kenan/itvhaber.com

Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi’yi makamında ziyaret eden CHP İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Sarıgül, Ataşehir’de 30 Mart yerel seçimlerindeki başarıya dikkat çekerek; “Sandıktaki oyları Ataşehir’deki gibi koruyamadık”, “Ataşehir yerel yönetim modelidir”, “Ataşehir’deki yerel yönetim modelinin ssk araştırılması gerekir”, “Ataşehir’in oluşturduğu sosyal belediyecilik örnek alınacaktır ” diye konuştu.

“Temennimiz İstanbul’da seçimi almaktı. Olmadı…”

Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi, Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Sarıgül’ün ziyaretinden onurlandıklarını ifade ederek, “Temennimiz İstanbul’da seçimi almaktı. Olmadı… Biz bu seçimi kaybetmedik bence. Ümidimiz ve temennimiz önümüzdeki seçimlerde Sayın Mustafa Sarıgül’ü farklı yerlerde görmektir. Sayın Sarıgül’ün partimizde çok büyük emeği vardır. Kendisini gençlik kollarından beri tanıyoruz. Temennimiz kendisini daha iyi noktalarda görmektir. İnanıyorum kendisinin de daha iyi hedefleri vardır. O hedeflere hep beraber taşıyacağız” diye konuştu.

“Ataşehir’de önemli bir başarı var”

Ataşehir’in son derece önemli olduğunun altını çizen CHP İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Sarıgül, yerel seçimlerde Ataşehir’de büyük bir başarı olduğunu vurgulayarak, “Bu başarıda İlçe Başkanımızın, Belediye Başkanımızın, bütün çalışma arkadaşlarının kararlı, verimli ve uyumlu çalışmasının sonucu Ataşehir’de önemli bir başarı var. Arzu ediyorum ki bu başarı bu bölgede; Ümraniye’de, Sultanbeyli’de de, Pendik’te de, Sancaktepe’de de, Şile’de de aynı şekilde gelişsin ve güçlensin. Ataşehir yerel yönetim modelidir. Ataşehir’deki yerel yönetimler modelinin incelenmesi gerekiyor. Ataşehir’deki yerel yönetimler modelini, Ataşehir’deki ilçemizle belediyemiz arasındaki ilişkilerin; İlçe Başkanımızın duyarlı oluşu, vakur oluşu, İlçe Başkanımızla belediyemiz arasındaki hizmet köprüsünün önemli ölçüler içerisinde olması bu başarıyı getiriyor” dedi.

“Başkanımız; Toprağına, Bayrağına Bağlı, İnançlarımıza Saygılı”

“Ben bir kez daha sevgili Battal kardeşimi kutluyorum” diyerek Başkan İlgezdi’yi Ataşehir’deki 30 Martta yapılan yerel seçimlerdeki başarısı nedeniyle bir kez daha kutlayan CHP İBB Başkan Adayı Sarıgül, Başkan İlgezdi’nin hiçbir siyasi parti gözetmeden Belediye Meclisini oluştururduğunun altını çizerek ; “Din, dil, ırk, kültür, mezhep farkı gözetmeden vatandaşlara hizmet sunan Battal Başkan, Cumhuriyet Halk Partili olmanın onurunu, gururunu her zaman yaşadı. Ama hizmetlerinde hiçbir zaman bir siyasi ayrımı gözetmedi. Özellikle camilerimize yapmış olduğu destek, inanç ve kültür merkezlerine verdiği hizmetler bence bütün Cumhuriyet Halk Partililerin örnek alması gereken çok önemli bir anlayıştır. Ataşehir Belediye Başkanımız; toprağına bağlı olan, bayrağına bağlı olan, inançlarımıza saygı gösteren, büyüklerimizi sayan, küçüklerimizi seven bir anlayışla Ataşehir’deki bütün çalışma arkadaşları ile birlikte çok büyük bir başarı elde etti. Bundan sonrada bu başarılarını devam ettireceğine inanıyorum. Sevgili kardeşim Battal İlgezdi’nin benim ve çalışma arkadaşlarım iler ilgili gönlünden neler geçtiğini iyi biliyorum. Bunun sandığa yansımasını çok arzu ederdik. İstanbul halkı bize oylarını verdi. Ne yazık ki oylar sandıkta korunamadı. Sandıkta oylar korunsaydı ve Ak Parti yetkilileri sayımı bir kez daha yaptırsaydı bu gün bu sorunları konuşmazdık. Meydanlardaki coşku sandığa yansıdı ama ne yazık ki sandıktaki oyları Ataşehir’deki gibi koruyamadık” dedi.

Görevimiz Bayrağı Almanya Ve Fransa’nın Önüne Taşımak

Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu ile iki önemli görevleri olduğunu ifade eden Mustafa sarıgül, birinci görevlerinin Türkiye Cumhuriyeti bayrağını Almanya ve Fransa’nın da önüne taşımak, ikinci görevlerinin de Cumhuriyet Halk Partisi’nin bayrağını en yükseğe taşımak olduğunu, bu noktada Ataşehir’in çok büyük destek sağlayacağına ve Ataşehir’in oluşturduğu sosyal belediyeciliğin örnek alınacağına inandığını söyledi.

Ataşehir’i Başarılarından Dolayı Kutluyor, Devamını Diliyorum

“Ataşehir’deki başarının göstergesi kararlı olmaktır, verimli ve de uyumlu olmaktır. Ataşehir’de bir kararlılık var, kararlı olunca verimlilik oluyor, verimlilik olunca uyum oluyor” diye konuşan Mustafa Sarıgül, “İlçe Başkanımı, Belediye Başkanımı, Belediye Meclisi üyelerini ve bütün çalışma arkadaşlarını başarılarından dolayı kutluyor ve bundan sonra da başarılarının devamını diliyorum” diye sözlerini tamamladı.

Paylaşın:
#

SENDE YORUM YAZ