logo

Mustafa Sarıgül, ‘Emekliler, Çocuklar ve Gençlere Projeler’

Mustafa Sarıgül, ‘Emekliler, Çocuklar ve Gençlere Projeler’

mustafa sarigul_BakirkoyCHP İstanbul Belediye Başkan Adayı Mustafa Sarıgül Bakırköy’de kalabalık topluluğa seslenerek İstanbul’un trafiğini deniz ve raylı sistemle çözeceğini dile getirdi.

Recep Kenan/itvhaber.com

İstanbul’un çeşitli bölgelerinde İstanbullularla buluşan Şişli Belediye Başkanı ve CHP İstanbul Belediye Başkan Adayı Mustafa Sarıgül İstanbul’un trafiğini kademeli olarak çözeceğinin sözünü verdiğini, kentin ulaşım sorunun çözümünde raylı sistem ve deniz ulaşım sistemini de kullanacağını söyleyip; “Sarıgül vermişse söz sözdür” diye konuştu.

Çılgın projelerle işlerinin olmadığını fennin, bilimin ve aklın emrettiği projelerle geldiğini ifade ederek, “onlar Sarıgül’ü tanımıyorlar” diye konuşan CHP İstanbul Belediye Başkan Adayı Mustafa Sarıgül, “İstanbul’u yönetirken bilim ve teknolojiyi öne çıkaracağız. Özgür ve ücretsiz internet istiyorsanız namuslu oylarınızla İstanbul’da bizi iktidara getirmeyi başarmalısınız” dedi.

Emekliler, çocuklar ve gençler için hazırladıkları projeleri ilerleyen günlerde paylaşacaklarını söyleyen Mustafa Sarıgül,  ”İstanbul’un nefesini kesiyorlar. İstanbul’un kuzey ormanlarını nasıl koruyacağımızı hocalarımızla konuşacağız. İstanbul’da deprem tedbiri almadılar. İstanbul’da deprem ve can güvenliğine önem vereceğiz. Azığın ağırı heybenin dibinde. 2023 yıllarının hesabını yapıyorlar. Sandıktan çıkacağınızı nereden biliyorsunuz? Demokrasiye saygısı olan kendi dönemini konuşur” dedi.

Engellilerle verdikleri değerin altını çizen Sarıgül, kalabalığa seslenerek; “Gördüğünüz engelliye elinizi uzatın.  Düşmeyen kalkmayan sadece Allah” diye konuştu.

“Güneşin umutla batacağı, keyifle doğacağı günler yakın” diye konuşan Mustafa Sarıgül, “Durmaya hakkımız yok. Büyük zafere 79 gün kaldı. 50 İslam ülkesinden farklıysak, Afganistan yada Pakistan gibi değilsek bunu Mustafa Kemal Atatürk ve arkadaşlarına borçluyuz” deyip; çıktığı yolu da ve taşıdığı yükü de bildiğinin altını çizdi.

 

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ