logo

Nabi Avcı Eğitim Sezonunu Ataşehir’de Açtı Mesajnı Tahtaya Yazdı

Nabi Avcı Eğitim Sezonunu Ataşehir’de Açtı Mesajnı Tahtaya Yazdı

bakan avciMilli Eğitim Bakanı Nabi Avcı, 2013 – 2014 eğitim ve öğretim yılının açılışını, ana sınıfı ve 1. sınıfların eğitime başladığı gün Ataşehir’de Yaptı. Mesajını tahtaya yazarak iletti.

Recep Kenan/itvhaber.com

Eylül’de anasınıfı ve 1. sınıfların eğitime başladığı 2013 – 2014 eğitim ve öğretim yılının açılışını Ataşehir’de Halil Atamavcı İlkokulu’nda törenle yaptı. Bakan Avcı Halil Atamavcı İlköğretim Okulu’nda, anasınıfı ve 1. sınıflara girerek okuldaki ilk günlerinde öğrencilere hediyeler verdi.

İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu, İstanbul Milli Eğitim İl Müdürü Muammer Yıldız’ın da katıldığı eğitim öğretim yılı açılış töreninde Ataşehir Kaymakamı Zafer Karamehmetoğlu, ilçe milli eğitim müdürü Halil Asılsoy, Ataşehir ilçe emniyet müdürü Timuçin Başar’da hazır bulundu.

ÇOCUKLAR UYUM SÜRECİNDE OKULU ÖĞRETMENİ TANIYACAKLAR

2013 – 3014 eğitim sezonunun açılışını yapmak üzere Ataşehir Halil Atamavcı İlköğretim Okulu’na gelişinde basına kısa bir açıklama yapan milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı; 2013 – 2014 eğitim – öğretim yılının öğrencilerimize, velilerimize, öğretmenlerimize, idarecilerimize, servis şoförlerimize bütün eğitim camiamıza hayırlı, uğurlu olmasını diliyorum. Temel Öğretim Genel Müdürlüğümüz uyum çalışmaları için bu sene çok büyük gayretle çalıştılar. Öğretmenlerimizin bu konudaki eğitimlerini gerçekleştirdiler. İnşallah çocuklarımız, kısa süreli de olsa uyum sürecinde okullarını tanıyacaklar, okullarını, öğretmenlerini tanıyacaklar. Okulla ilk temaslarında olumlu izlenimlerinin olumlu olması için bizde elimizden geleni yapıyoruz; yöneticilerimiz, öğretmenlerimiz ve velilerimiz de bize destek oluyorlar. Siz medya mensuplarının da katkısı ile bu sene inşallah hep birlikte; mutlu, sağlıklı, huzurlu bir eğitim yılı geçireceğiz.”şeklinde yaptı konuşmasını.

Ataşehir’de velilere yönelik oryantasyon eğitimine katılan Avcı, burada velilere hitaben kısa bir konuşma yaptı. 2013 -2014 eğitim ve öğretim yılının hepimize hayırlı olması ve sağlık ve huzur içerisinde geçmesi dileği ile konuşmasına başlayan Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı, Anneler ve babaların heyecanlı olduğunu ifade ederek; “Emin olun bizde en az sizin kadar heyecanlıyız.” diye konuştu.

Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı konuşmasında; “Çocuklarımızın sağlıklı bir eğitim yılı geçirmesi için hep birlikte, el ele ne yapa biliriz? Size ne düşüyor? Bize ne düşüyor. Bizim sizden, sizin bizden beklentileriniz neler? Bunları konuşacağız. İnşallah huzur içerisinde, ahenk içerisinde; hep birlikte, çocuklarımızın mutluluğu için güzel çalışmalar gerçekleştireceğiz. Lütfen öğretmenlerimize güvenin. Öğretmenlerimiz; her çocuğun kendi koşullarını öğrenme tempolarını, öğrenme hızlarını, özel becerilerini çok geçmeden keşfederler. Her çocuğumuz için ayrı bir tempo, ayrı bir frekansı uygulayabilirler. Bu sizi yanıltmasın. Öğretmenlerimiz her çocuğa farklı farklı sorumluluklar yükleyebilir. Bu eğitimde öğretmenlerimiz sizlere bunu anlatacaklar. Sizde lütfen öğretmenlerimize, idarecilerimize çalışanlarımıza, servis şoförlerimize yardımcı olun.”dedi.

Paylaşın:
Etiketler: » » » »
#

SENDE YORUM YAZ