logo

NAİM YAĞCI ‘ÇÖZÜM SÜRECİ SABOTE EDİLMİŞTİR’

NAİM YAĞCI ‘ÇÖZÜM SÜRECİ SABOTE EDİLMİŞTİR’

Ak Parti Ataşehir İlçe Başkanı Naim Yağcı, kongre sonrası 1 Kasım seçim beyannamesinde ekonomik düzenlemeler ile birlikte emeklilerin durumunda da iyileştirmeler bekliyor.

Recep Kenan/itvhaber.com

Ak Parti Ataşehir İlçe Başkanı Av. Mustafa Naim Yağcı, Recep Kenan ile yaptığı söyleşide itvhaber.com için gündemi, güneydoğuda artan terör olaylarını, kongre sürecini, 1 Kasım seçimi ve aday listesini değerlendirdi.

naim_yagci_ak_parti_atasehir_ (3)

“12 Eylül 2015’te Türkiye’nin siyasi tarihi açısından önemli olan bir tarihte 5.Olağan Büyük Kongremizi gerçekleştirdik” kongre tarihine dikkat çeken Ak Parti Ataşehir İlçe Başkanı Av. Mustafa Naim Yağcı “Kongremizin öncelikle ülkemize ve partimize hayırlı olmasını temenni ediyorum” dedi.

Yeni dönemde ekonomik düzenlemeler ile birlikte emeklilerin durumunda da iyileştirmelerin yapılacağına inandığını vurgulayan Naim Yağcı, yeni aday listesinde Ataşehir’i temsilen Ataşehirli olan Milletvekili ve MKYK Üyesi Ravza Kavakçı Kan’ın 1 Kasım Genel Seçim aday listesinde yer aldığını kaydetti.

BAŞBAKANIMIZ, CUMHURBAŞKANIMIZDAN ALDIĞI GÖREVİ YENİLEDİ

Naim Yağcı, “Kuruluşundan bu yana iktidarda olan ve sürekli birinci olarak tartışmasız seçim kazanan partimizin 5. Olağan Kongresini gerçekleştirmiş olduk. İlk günkü heyecanı, ilk günkü aşkı yeniden tazeledik. Başbakanımız, Sayın Cumhurbaşkanımızdan aldığı genel başkanlık görevini yenilemiş oldu. Demokrasimize ve partimize yaraşır bir kongre oldu” ifadeleri ile demokratik bir kongre süreci yaşadıklarını kaydetti.

naim_yagci_ak_parti_atasehir_ (5)

PARTİMİZİN KURUCU RUHUNU TAŞIYAN LİSTE OLUŞTU

mesaj_naim_yagci_ak_parti_atasehir_1

Av. MUSTAFA NAİM YAĞCI

Genç isimlerin listede yer alarak yönetime katılmalarına değinen Yağcı; “Seçilen listeye baktığımızda, partimizin kurucu ruhunu taşıyan, geleceğe ışık tutan bakanlarımızın, parti büyüklerimizin yeniden MKYK’da yer aldığını gördük. Genç kardeşlerimizin de bu listelerde yer alması sevindirici. Partimiz açısından sevindirici, umut verici ve bu ülkenin kendini yenileyen ve geleceğe taşıyan tek partisi olabileceğini söyleyebilirim. Bu kongrenin hem partimizin gelişmesini hem de ülkemizin farklılaşmasına hizmet edeceğini düşünüyorum. Sadece partimiz için değil ülkemiz için de yeni bir umut, yeni bir heyecan oldu” dedi.

Ak Parti Ataşehir İlçe Başkanı Av. Mustafa Naim Yağcı Recep Kenan ile söyleşisinde itvhaber.com için şu açıklamaları yaptı:

TÜRKİYE GECEKONDU ÜLKESİ DEĞİL

Zor süreçlerden geçiyoruz. Türkiye üçüncü dünya ülkesi değil. Gecekondu ülkesi de değil. Her şeye razı olan bir ülkede değil.  Türkiye idealleri olan, davası olan, mücadele veren, köklü mazisi olan güçlü bir medeniyet ülkesidir. Kendisine biçilen rollere razı olan ve bu rol üzerinden hayat süren bir ülke değildir. Bundan sonrada asla olmayacaktır. Bu manada razı olmadığınız zaman başınız sıkıntıdadır. Razı olursanız kimse sizinle uğraşmaz. Huzurluda yaşayabilirsiniz. Ancak hep olduğunuz yerde kalırsınız, boyun bükmüş olursunuz.

AK PARTİ ATAŞEHİR İLÇ BAŞKANI Av. MUSTAFA NAİM YAĞCI

AK PARTİ ATAŞEHİR İLÇE BAŞKANI Av. MUSTAFA NAİM YAĞCI

ÜLKE OLARAK BAĞIMSIZ OLMAYA KARAR VERDİK

Biz; ülke olarak, Ekonomik olarak, sosyal olarak, siyasi olarak bağımsız olmaya karar verdik. Bunu da AK Parti iktidarıyla da bir adım öteye taşıdık. Tam sıyrılacak duruma gelmişken terör yeniden baş gösterdi. Netice itibariyle bunu tetikleyenler, projesini çizenler, Türkiye’nin güçlenmesine müsaade etmeyeceğiz diyenler bunu yeniden hayata geçirdiler.

TÜRKİYE’YE KARŞI YAPILAN BİR OPERASYON

Bu Türkiye’ye karşı yapılan bir operasyondur. Terörün maliyetini Ak Parti’ye çıkarma gafleti içerisinde bulunanlar var. Cumhurbaşkanımıza yansıtmaya çalışanlar var. Hâlbuki Türkiye’de birliği, kardeşliği, umudu, yenilenmeyi, heyecanı ve Türkiye’nin gücünü yeniden, keşfettiren Sayın Cumhurbaşkanımızdır. Kardeşliği tesis etmek isteyen de Sayın Cumhurbaşkanı ve Ak Parti iktidarıdır. Bu terörün bu şekilde mal edilmesi kadar acizlik ve akıl tutulması olmaz diye düşünüyorum.

naim_yagci_ak_parti_atasehir_ (23)

AK PARTİ ATAŞEHİR İLÇE BAŞKANI Av. MUSTAFA NAİM YAĞCI

ÜLKE TERÖRE BOYUN EĞECEK DEĞİLDİR

Teröre boyun eğecek değildir bu ülke. Bu sıkıntılı süreci de en kısa zamanda milletin birlik ve beraberlik içinde aşmış olacağız. Terörle bir yere varılamayacağını hem teröristler, hem de ona destek olanlar mutlaka yeniden düşünmek zorunda kalacaklar.  Siyaseti siyaset gibi yapılacağını herkes anlayacaktır. Ülkeyi kaosa, bölmeye değil, bütünleştirmeye yönelik çalışmaların sonuç alacağına herkes görecektir. Bunu gören vatandaşlar da siyaseten desteklerini gösterecektir.

HER TÜRLÜ SALDIRIYA KARŞIYIM

Nereden gelirse gelsin her türlü saldırıyı nefretle kınıyorum. Hiçbir saldırıyı makul görmek, kabul etmek mümkün değil. Eğer siyasetten, legal kurulmuş bir parti ise veya bir kuruluş ise bunların hiç birisine şiddeti makul görmem, böyle bir şeyi kabul etmemiz mümkün değildir. Kamu düzenini sağlayacak devlettir.

naim_yagci_ak_parti_atasehir_ (6)

AK PARTİ ATAŞEHİR İLÇE BAŞKANI Av. MUSTAFA NAİM YAĞCI

ÇİFTE STANDARDIN OLDUĞUNU GÖRÜYOR İZAHTA GÜÇLÜK YAŞIYORUM

Bir gazeteye yapan saldırı ciddi bir yankı bulurken, diğer tarafta terör olayları neticesinde gelen şehit haberlerine karşı aynı şiddette tepkiyi göremiyorum. Burada bir ard niyetin, çifte standardın olduğunu görüyorum. Bunu anlamakta ve izahta güçlük yaşıyorum. Bu olayları yapan, Şehit olaylarına neden olan PKK, onun destekçisi yada açıkça kınamayan HDP’ye karşı tepkisizliği de açılamakta güçlük çekiyorum. Nereden bakarsanız bakın şiddete karşı olduğumu, asla tasvip etmediğimi söylüyorum. Ancak, çifte standardı da kabul etmediğimin altını çiziyorum.

HAREKETİMİZ AYRIŞTIRMA DEĞİL BÜTÜNLEŞTİRME TARAFTARIDIR

Parti olarak vatanını, milletini, insanını seven bir hareketiz. Hareketimiz ayrıştırma değil bütünleştirme taraftarıdır. Çözüm süreci konusunda bedel ödedik. Böyle bir hareket terörden asla medet ummaz.  Bence barış süreci hedefine ulaşacak düşüncesi endişeye gark etmiştir. Neticesinde bir bahane ile terör faaliyetlerini harekete geçirmiştir.

naim_yagci_ak_parti_atasehir_ (1)

AK PARTİ ATAŞEHİR İLÇ BAŞKANI Av. MUSTAFA NAİM YAĞCI, Recep Kenan/itvhaber.com

ÇÖZÜM SÜRECİ SABOTE EDİLMİŞTİR

Bence barış süreci hedefine ulaşacak endişesi ile terör faaliyetlerini harekete geçirmiştir. Kısacası çözüm süreci sabote edilmiştir. Bunu da Suruç olaylarında bariz bir şekilde görüyoruz. Suruç’taki eylemi düzenleyen hiçbir aktörün orada olmadığını ve bu konuda sorulan soruların hala cevaplanmadığını görüyorum. Basına yansıdığı gibi HDP’nin toplantı yapacağı yere PKK tarafından bomba düzeneği yerleştirilirken yakalandı. Kendi emellerine ulaşma adına, kendi insanını feda edecek kadar bir gözü dönmüşlüğün şahidiyiz. Çözüm sürecini tamamlamak değil sabote etmek amacı ile terör süreci başlatılmıştır.

İKTİDARA YARAYAN TERÖR OLMAZ

Terörün olduğu dönemlerde iktidarlar yıpranmıştır. İktidara yarayan bir terör olmaz. Bunu çok iyi analiz etmek lazım… Bugünkü terör olaylarını hükümete ve Cumhurbaşkanına mal etmeye çalışanların kastını biliyoruz. Ben, Cumhurbaşkanımızdan en alt kademedeki partilimize kadar bütün mensuplarımızın şehit haberleri karşısında yüreklerinin yandığına şahidim. Cumhuriyet, Zaman gazetelerinin, MHP’nin, HDP’nin, Kılçdaroğlunun, bazı yayın organlarının hepsinin söylemlerinin neticesine baktığımızda  aynı olduğunu görüyoruz. Biri; Türk milliyetçisi, diğeri; Kürt milliyetçisi, birisi; sosyalist… Ama baktığımızda ortak dilli kullandıklarına şahit oluyoruz. Birisi çıkıyor; “Cumhurbaşkanı yargılanmalıdır” diyor, diğerleri destekliyor. Toplumumuzun bunu iyi irdelemesi lazım…

naim_yagci_ak_parti_atasehir_ (8)

AK PARTİ ATAŞEHİR İLÇE BAŞKANI Av. MUSTAFA NAİM YAĞCI

ATAŞEHİR’DE SEÇİM ATMOSFERİNE GİRDİK

Ataşehir’de yeni bir seçim atmosferine girdik. İstanbul’da da olduğu gibi… Ülkemizde olduğu gibi bizde de oy kaybı yaşandı. Daha önce bize oy vermiş olan seçmen neden bize oyunu vermedi. Bunlarla ilgili genel bir değerlendirme yaparak seçmenlerimizle bir araya geleceğiz. Birebir vatandaşlarımızla bir araya gelerek hem onları dinleyeceğiz hem gerekçelerini hem de beklentileri ile ilgili görüşlerini alacağız. Ülkemizin yeniden istikrarlı günlere geri dönmesini izah edeceğiz. 

ATAŞEHİR’DE ÇALIŞMAYI YERELE, TABANA YAYACAĞIZ

Ataşehir’de çalışmayı biraz daha yerele, tabana yaymaya birçok noktadan eş zamanlı çalışma ile yürütmeye karar verdik.  Çalışmalar bir merkezden idare edilecek ama beş ayrı çalışma ekibi ile eş zamanlı olarak devam edecek. Zaman kısa. Bu sürede çok iş başarmamız lazım. Olabildiğince çok sayıda vatandaşımıza ulaşma gayreti içinde olacağız.

ATAŞEHİRLİLERİN MESELELERİNDE ÜZERİMİZE DÜŞENİ YAPACAĞIZ 

Hayatımda toplumu kandırmaya yönelik hiçbir düşüncem olmadı, olmazda. Bunu samimiyetimle söylüyorum. Ataşehirlilerin meselelerini çözme noktasında üzerimize düşenin fazlasını yapmaya gayret edeceğiz.  Bu konularda yoğunluktan dolayı bazı sıkıntılarımız oldu. Bunları ihmal etmiş değiliz.

YENİSAHRA VE BARBAROS PLANI, İBB GÜNDEMİ MÜCADELEMİZ OLDU

Yenisahra ve Barbaros mahalleri ile ilgili planlar geçtiğimiz günlerde Büyükşehir belediye meclis gündemine alınmasında ciddi bir mücadelemiz oldu. Mücadelemiz neticesimnde İBB Meclisi palanı gündeme aldı. Ekim ayında Yenisahra ve Barbaros mahallerinin planları, toplumumuzun olabildiğince memnuniyetini karşılar nitelikte çıkmış olacaktır.

İÇERENKÖY PLANLARININ ÇIKMASI MÜCADELEMİZ SÜRÜYOR

Diğer taraftan İçerenköy mahallemizle ilgili planların çıkması noktasında da mücadelemiz oldu. Yeniçamlıca mahallemizin sorunu, imarı olmayan ve yolları olmayan diğer bölgeler ile ilgili mücadelemiz de sürüyor. Diğer mahallelerimizin de var olan sorunlarıyla yakından ilgileniyoruz.

BOSTANCI – DUDULU BAĞLANTI İHALESİ YAPILDI

Bostancı – Dudulu bağlantılı alt geçit yolu için ihale yapıldı. Ataşehir’in girişinde kavşak ve düzenlemesi tamamlandı. Bölgemizi tanıyoruz. Ataşehir için kronik olan meselelerin çözümü için mücadelemiz devam edecek. Söylem olarak değil eylem olarak girişimlerimiz ve İçerenköy’de İSMEK kursunun açılması konusunda da çalışmalarımız var.  Kendi arsalarını satan bir belediyeden hiçbir şey beklenmez. 

TOPLUMA GÖRÜLMEYENİ GÖSTERMEK ZORUNDAYIZ

Ataşehir Belediyesi şöyle bir çevresine baksın.  Somut olarak Ataşehir’e şunları kazandırdım diyebilir mi? Bizde bilelim. Toplumun yönlendirilmek istendiği algıya değil de, arka planı göstermeye gayret edeceğiz. Görülmeyeni göstermek zorundayız. Bu partimizle ilgili değil, ülkenin geleceği ile ilgilidir. Muhalefet şikâyet edip çözüm koyamadığı için toplum geriliyor. Ben siyasetten hiçbir şey olmayayım ama ülkem, çağdaş medeniyetler seviyesinin üstüne çıkmış bir olsun.  Benim idealim budur. 

AK PARTİ ATAŞEHİR İLÇ BAŞKANI Av. MUSTAFA NAİM YAĞCI

AK PARTİ ATAŞEHİR İLÇE BAŞKANI Av. MUSTAFA NAİM YAĞCI

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ