logo

NAİM YAĞCI ‘İSTİKLAL HARBİ VERMEKTEYİZ’

NAİM YAĞCI ‘İSTİKLAL HARBİ VERMEKTEYİZ’

Yeni yılın ilk danışma meclisinde terör saldırısını kınayan Ak Parti Ataşehir İlçe Başkanı Yağcı, parlamenter sistemden Cumhurbaşkanlığı’na geçiş sürecinde olunduğunu kaydetti.

Recep Kenan/itvhaber.com

YENİ YILIN İLK SAATLERİNDE YENİ BİR SALDIRI

Yeni yılın ilk saatlerinde yeni bir saldırıyla karşılaşıldığının, bir gece kulübüne haince, zalimce, insanlık dışı, en vahşi canlının dahi cüret etmediği bir acımasızlık içeren bir saldırıyla katliam yapıldığını ifade eden Naim Yağcı, saldırıların amacının yine aynı olduğunu kaydederek; “Ancak ne diyoruz; başaramayacaksınız, bizi bölemeyeceksiniz. Bu bayrak altında yaşayan 78 milyon, kardeşçe bu vatanı kanının son damlasına kadar korumaya ve tüm mazlumların koruyucusu ve kollayıcısı olmaya devam edecek. Emperyallerin pervasızlığı ve dünyaya reva gördükleri adaletsizlikleri yüzlerine vurmaya devam edecek. Bu ülke, bu topraklar öyle kolay vatan edilmedi ki; böyle saldırılarla pes etsin, tehdide boyun eğsin” dedi.

YENİ BİR İSTİKLAL HARBİ VERMEKTEYİZ

Türkiye’nin son yıllarda yeni bir istiklal harbi vermekte olduğunun altını çizen Ak Parti Ataşehir İlçe Başkanı Av.Mustafa Naim Yağcı, bu mücadelenin maşaları olan terör örgütleri ile birlikte, asıl mücadeleyi örgütlerin gerisindeki güçlerle karşı verdiklerini ifade ederek; “Milli birliğimiz, toprak bütünlüğümüz, kurumlarımız, ekonomimiz, dış politikamız, velhasıl devlet olarak biz ayakta tutan tüm unsurlarımız büyük tehdit altındadır. Terör örgütleri bu mücadelenin sadece görünen yüzleri ve maşalarıdır. Biz asıl bu örgütlerin gerisindeki güçlerle mücadele halindeyiz” dedi.

ATAŞEHİR’İN İMAR PLANI ÇALIŞMALARI İBB’DE DEVAM EDİYOR

Yenisahra ve Barbaros mahallelerini içeren imar planı itirazlarının değerlendirilerek 1/5000 ölçekli Yenisahra ve Yakın Çevresi Revize İmar Planı ile İçerenköy ve Küçükbakkalköy mahallelerini kapsayan İçerenköy ve Küçükbakkalköy 1/5000 ölçekli Nazım İmar Planı’nın İBB Meclisi’nde onaylandığını, kısa süre içerisinde askıya çıkmasının beklendiğini kaydeden Naim Yağcı, Ataşehir’in diğer mahallelerinin imar planları çalışmalarının da sürdüğünü vurguladığı konuşmasında şu ifadelere yer verdi: “Sebze halinin bulundu arazinin peşkeş çekileceği iddiaları vardı. Ancak İBB Başkanımız Sayın Kadir Topbaş bize verdiği sözü yerine getirerek; hal arazisi Ataşehirlilerin kullanımına tahsis etti. Kendisine teşekkür ediyoruz. Ataşehir’de eksikliğini gördüğümüz spor sahaları ve tesisleri ile ilgili çalışmalarımız sürüyor. İBB Meclisinde onaylanan İçerenköy’deki alanda spor tesisi projemizi uygulamaya kısa süre sonra başlayacağız.”

SANDIK ESASLI ÇALIŞMALARA DEVAM

Teşkilatlarının sandık esaslı çalışmalarının devam ettiğinin altını çizen,  sokakta bulunan herkesle sandıktaki her seçmenle iletişim kurmanın yollarının araştırılması ve bulunması gereğini vurgulayan Naim Yağcı, “Hainler ve ülkesini satanlar hariç herkesle muhabbet kuracağız. Kısır tartışmalara ne prim verelim ne de bunların tarafı olalım. Zamana ve genele yayılan sürekli bir çalışmanın bereketi ve gücü daha farklı olacaktır” diye konuştu.

PARLAMENTER SİSTEMDEN, CUMHURBAŞKANLIĞI’NA GEÇİŞ ARİFESİNDEYİZ

Hükümet modelini değiştiren, parlamenter sistemden cumhurbaşkanlığı sistemine geçişi içeren bir anayasa değişikliği sürecinin içerisinde olduklarının altını çizen Naim Yağcı konuşmasında şu ifadeleri kaydetti: ”Demokrasi ve parlamenter sistem tarihimize baktığımızda güçlü liderler ve buna bağlı güçlü iktidarlar dönemleri hariç, istikrarsızlık, kaos, ekonomik ve sosyal duraklama ya da gerilemeyi doğuran, ilerlemenin, büyüme ve gelişmenin önünde engel oluşturan parlamenter sistemden, cumhurbaşkanlığı sistemine geçişin arifesindeyiz. Ak partimiz ve milliyetçi hareket partisinin üzerinde mutabık oldukları anayasa değişikliği paketi ak parti milletvekillerinin tamamının imzasıyla meclis başkanlığına sunuldu. Meclis anayasa komisyonunda aralıksız ve büyük bir özverili çalışma ve mesaiyle görüşülerek, komisyondan bir iki madde çıkarılmak suretiyle geçti, en kısa zamanda TBMM Meclis Genel Kuruluna gelip burada da oylanacak.”

ANAYASA DEĞİŞİKLİĞİNİ ANLATMAK TEŞKİLATIN OMUZLARINDA

Anayasa değişikliğinin TBMM’den geçmesinden sonra sokakta evde, hayatın olduğu her yerde millete anlatmanın teşkilatların omuzlarında olacağının altını çizen Ak Parti İlçe Başkanı Naim Yağcı, Cumhurbaşkanlığı sisteminin, Türkiye’nin büyümesi, güçlenmesi ve sahip olduğu tarihi mirasın gereği; uluslararası arenada hak ettiği güce ve değere sahip olması için anlatacaklarını ve mahalle danışma meclis toplantılarını hızlı bir şekilde gerçekleştirerek üyelerle bir araya gelerek bu konuları istişare edeceklerini kaydetti.

TERÖR SALDIRILARINDA MAKSAT; ÜLKEDE HUZURU BOZMAK

Geride bırakılan 2016 yılının ülkemiz ve coğrafyamız adına zorlu bir yıl olduğuna dikkat çeken Ak Parti Ataşehir İlçe Başkanı Av. Mustafa Naim Yağcı, yeni yılın başında, 2017’nin ilk mesai gününde gerçekleştirdikleri 2017 yılın ilk danışma meclisi toplantısındaki konuşmasına; “Huzurumuza, birlik beraberliğimize, kardeşliğimize, ekonomimize, ülkemize ve milletimize kasteden saldırı ve tehditlerle karşılaştık. Daha yılın ilk ayında turistlerin yoğun olarak bulunduğu Sultanahmet Meydanı’ndaki menfur saldırıyla sarsıldık. Sonrasında da anakara Güvenpark ve başka yerlerde gerçekleştirilen bir dizi terör eylemleri ve canlı bombalarla tertiplenen tezgah ve tuzaklarla, masum vatandaşların ve güvenlik güçlerimizin hedef alındığı saldırılara muhatap olduk. Belki yüzlerce terör eylemi de istihbarat ve güvenlik güçlerimizce önlendi. 2016’nın son ayında Vodafone Arena ve Kayseri’deki hain saldırılar yine ciğerlerimizi dağladı. Bütün bu saldırılarda maksat; ülkede huzuru bozmak, güvenlik tehdidi olan bir ülke algısını dünyaya yaymak, içerde yılgınlık, bıkkınlık, umutsuzluk, karamsarlık iklimi oluşturmak suretiyle; devlete, hükümete ve ülkenin liderine olan inancı ve güveni yok etmek gayretiydi” ifadelerini kullandı.

HER SALDIRIDA MİLLET DAHA KENETLENDİ

Tüm bu saldırıların amacını tek bir eylemle ve girişimle hayata geçirilmek istenenin topyekün millete, milletin iradesine, devlete karşı yapılan hain darbe kalkışması ve işgal girişimi olduğunu kaydeden Naim Yağcı, saldırılarda ve vatan müdafaasında şehit olan vatan evlatlarına rahmet, gazilere şifa dileyerek; “Aziz şehitlerimizin ve gazilerimizin emanetleri olan bu vatanı koruyacağımıza ve onların emanetlerine halel getirmeyeceğimize söz veriyoruz. Hamdolsun, tüm bu ihanet ve saldırıların hiçbiri amacına ulaşamadı. Ülkemizi bölmeye, işgale, yolundan geri bırakmaya güç yetiremediler. Her darbe ve saldırıda birbirine kenetlenmiş bu yapıdan bir parça koparmak istediler. Bu güçlü kardeşlik hamuruyla karılmış ülkeyi çözmeye uğraştılar; ancak bir parça dahi koparamadılar. Aksine millet daha da kenetlendi. Ülke üzerine oynanan oyunu daha da derinden hissetti. Kendine güvendi. Kardeşliğine güvendi. Liderine güvendi. Devletine güvendi ve bu ülke üzerinde kimsenin operasyon yapmasına onay vermedi” ifadelerini kaydetti.

ZULMEDİLEN KARDEŞLERİMİZE KUCAK AÇTIK

“Tüm bu saldırılar üzerimize gelirken, sarsılmaz liderimiz Cumhurbaşkanımız, Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın devlet başkanlığında Ak Parti kadroları ülkemizi büyütmeye yatırımlarla şaha kaldırmaya devam etti” diye konuşan Yağcı sözlerini, “İşte Osman Gazi Köprüsü, işte Yavuz Sultan Selim Köprüsü, işte Avrasya Tüneli tüm bu uluslararası ölçekteki yatırımların açılışını gerçekleştirdik. Yine dünyanın kör olduğu Suriye’de Halep’teki katliamlara sonuna kadar karşı durduk. Orada mağdur edilen zulmedilen kardeşlerimize kucak açtık” şeklinde sürdürdü.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ