logo

Naim Yağcı, ‘Madımak Olayı, Başbağlar Katliamı Hainlerini Lanetliyoruz’

Naim Yağcı, ‘Madımak Olayı, Başbağlar Katliamı Hainlerini Lanetliyoruz’

Katliamları kınayan Ak Parti Grup Başkanvekili Mustafa Naim Yağcı, “2 Temmuz 1993 Madımak Olayı ve Başbağlar katliamı hainlerini lanetliyoruz.” Dedi.

Recep Kenan/itvhaber.com

M.Naim Yağcı, açıklamasında, “O menfur saldırıları lanetle kınıyoruz. Burada ölen vatandaşlarımıza rahmet diliyoruz. Birliğimize, beraberliğimize, kardeşliğimizi leke düşürecek saldırıları bütün millet olarak kınıyoruz” ifadesine yer verdi.

MADIMAK OLAYI VE BAŞBAĞLAR KATLİAMI HAİNLERİNİ LANETLİYORUZ

Grubu adına gündem dışı söz olarak konuşan Ak Parti Grup Başkanvekili Mustafa Naim Yağcı, tarihimizde iz bırakan, acı bırakan önemli günleri anmak ve hatırlatarak, “2 Temmuz 1993 Madımak Olayı ve Başbağlar katliamı hainlerini lanetliyoruz. O menfur saldırıları lanetle kınıyoruz. Burada ölen vatandaşlarımıza rahmet diliyoruz. Birliğimize, beraberliğimize, kardeşliğimizi leke düşürecek saldırıları bütün millet olarak kınıyoruz. Meclis üyesi arkadaşlarımızdır da aynı duyguları taşıyordur.” Dedi.

MİLLETİMİZİN KURBAN BAYRAMINI KUTLUYORUZ

Naim Yağcı, konuşmasında, “Kurban Bayramı öncesi Büyükşehir Belediyesi toplantıları nedeniyle meclis toplantılarımızda düzenleme yapıldı. Bütün milletimizin kurban bayramını kutluyoruz. İbadetimiz ve kesilecek kurbanlarınızı kabul edilsin. Bu kurban bayramı birliğimize vesile olsun.” Diye konuştu.

MİLLETİMİZİ GÖSTERMİŞ OLDUĞU GÜÇLÜ DURUŞTAN DOLAYI KUTLUYORUM

Bir Şehit babasının söylediğinden örnekle; “teröristlere yağdırılmayan bombalar bizim evlatlarımıza yağdırıldı” diyerek konuşmasını sürdüren Naim Yağcı, konuşmasında, “15 Temmuz; tarihimizde önemli iz bırakan, milletin iradesini yok etme pahasına bu millete sıkılan kurşun, uçurulan uçaktır. 15 Temmuz, basit bir olay değildir. Bir kırılma noktasıdır. Meclisin bombalanmasıdır. Bizden 15 Temmuz’u asla unutmamalıyız. 15 Temmuz, kahramanlarımız şehitlerini rahmetle yad ediyoruz. Gazilerimizin şükranla anıyoruz. Milletimizi göstermiş olduğu güçlü duruştan dolayı kutluyorum.” İfadelerine yer verdi.

YAŞANAN SEL FELAKETİ YÜREKLERİMİZİ AĞZIMIZLA GETİRDİ

Yağcı, açıklamasını, “24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı tebrik ediyoruz. Batı Karadeniz’de yaşanan sel felaketi yüreklerimizi ağzımızla getirdi. Şükürler olsun can kaybı yaşanmadı. Marmaris’te yaz dönemi yangınlar başladı. İnşallah bu yaşanan yangın son olsun, temennimiz odur.” İfadeleri ile sürdürdü.

BÜYÜKŞEHİR ATAŞEHİR’DEKİ BEKLENTİLERİ KARŞILAMAMIŞTIR

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı’nın Ataşehir’de yaptığı iki tane açılışa dikkat çeken Naim Yağcı, yapılan açılışların Ataşehir için önemli bir adım olduğunu kaydederek, açılış yapılı olan projelerin kendi tamamında dönemlerinde ihalesi yapılıp, projesine başlanmış olduğunu iddia etti. Kendi dönemlerinde yapılan projelerin iptal edildiğini, zemin üzeri bir proje uygulandığını, kompleks bir projenin zemin üstü sahaya dönüştüğünü ifade etti. Bu da Ataşehir’deki beklentileri karşılamamıştır.” Diyerek, Büyükşehir Belediyesi’nin Ataşehir ile ilgili proje ve yatırımları yatırım politikalarına eleştirdi.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ