logo

Namık Sürmen ‘Geçici Bakımevi İçin Kadir Topbaş’tan Destek İstedik’

Namık Sürmen ‘Geçici Bakımevi İçin Kadir Topbaş’tan Destek İstedik’

barinak_namik_kadir_topbas_ibbNamık Sürmen İBB Başkanı Kadir Topbaş’tan, sahipsiz sokak hayvanları için yapımı planlanan geçici bakım evi ve rehabilitasyon merkezi projesi ile ilgili desteğini istedi.

Recep Kenan/itvhaber.com

Ataşehir Belediye Başkan Yardımcısı Namık Sürmen İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş’tan, sahipsiz sokak hayvanları için yapımı planlanan geçici bakım evi ve rehabilitasyon merkezi projesi ile ilgili desteğini istedi.

Bölgedeki barınak açığı konusunda bilgi verdiği Topbaş’ın olumlu görüş ile İmar’dan sorumlu İBB Genel Sekreter Yardımcısı Ahmet Erhan Gökal’a yönlendirdiğini belirten Namık Sürmen, Ahmet Erhan Gökal Başkan ile konu hakkında yaptığı görüşmenin olumlu geçtiğini belirterek; “Barınak yapmayacağımızı, yapılacak olanın geçici barınak ve rehabilitasyon merkezi olduğunu anlattık. Coğrafyada yoğun hayvan trafiği olduğunu, hayvanlardan bulaşması muhtemel hastalıklara karşı tedbir alınma zorunluluğumuzu, kısırlaştırılması, aşılanması ve rehabilitasyonu için bu projeyi gerçekleştirmeye ihtiyacımız olduğunu anlattık. Kadıköy ile ortak kullanılan yerin hasılat paylaşımı yolu ile inşaat için TOKİ’ye verildiğini, bölgedeki sokak hayvanları ile ilgili İBB’nin de yükünün hafifleyeceğini anlattık.Konuyu teknik ekiple görüşeceğini ve tekrar bu konu hakkında bir araya gelmemiz gerekebileceğini söyledi. Sayın Kadir Topbaş Beyefendiye, konuya samimiyet ile yaklaşan Genel Sekreter Yardımcısı Ahmet Erhan Gökal’a teşekkür ediyoruz. Sokak hayvanlarının rehabilite edilerek barınmalarını sağlayacak projemizin sonuçlanmasında desteklerini bekliyoruz” dedi.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ