logo

Nev Sada Online İlahi Yarışması Finalinde Ödüller Verildi

Nev Sada Online İlahi Yarışması Finalinde Ödüller Verildi

Türkiye’de ilk defa Ensar Vakfı Ataşehir şubesi tarafından düzenlenen Nev Sada online ilahi yarışmasında dereceye giren yarışmacılar ödüllerini aldılar.

Recep Kenan/itvhaber.com

Sanatçı Muhammed Ali Atalay tarafından yönetilen canlı yayında Nev SADA online İlahi yarışmasında birinciliği Ozan Şen’in 94,6 puanla aldığı yarışmada dereceye giren yarışmacılar ve mansiyona layık görülen yarışmacılara ödülleri verildi.

Ataşehir Mimar Sinan Camisinde online olarak gerçekleştirilen final programı ile ilgili açıklama yapan Ensar Vakfı Ataşehir şube başkanı Mükayil Bektaş, paylaşımında, “Ensar Vakfı Ataşehir şubemizin Türkiye’de ilk defa yapılan Nev SADA online İlahi yarışmamıza katılan yüzlerce katılımcımız ve finale kalan finalistlerimizinde online Tüm sosyal medya haplarımızdan canlı yayına katıldığı Ataşehir Mimar Sinan Camimizde Ensar Vakfı Genel Başkanımız İsmail Cenk Dilberoğlu Ve Jüri üyelerimizden Uludağ Üniversitesi Öğretim Görevlisi Prof.Dr. Mehmet Emin Ay hocamızın katılımıyla gerçekleştirdik. Başta Yarışmamıza jüri olarak katılan çok değerli hocalarıma, Yönetim kurul üyelerimize ve kaybedeni olmayan yarışmamıza katılan, Finalistlerimiz ile dereceye giren tüm yarışmacılarımıza teşekkür ederiz.” İfadelerini kullandı.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ