logo

Nimetullah Topu ‘Çankırılılar El Atarsa Olur’

Nimetullah Topu ‘Çankırılılar El Atarsa Olur’

Ak Parti _Nimetullah Topu- CankirililarAk Parti Ataşehir Belediye Meclis Üyesi Aday Adayı Selami Kaplan düzenlediği bir kahvaltı ile Çankırılıları Ak Parti Ataşehir Belediye Başkan Adayı Nimetullah Topu ile buluşturdu.

Recep Kenan/itvhaber.com

Çankırılı Ak Parti Ataşehir Belediye Meclis Üyesi Aday Adayı Selami Kaplan, Ataşehir Zübeyde Hanım Öğretmenevi’nde düzenlediği kahvaltılı toplantıda İstanbul ve Ataşehir’deki Çankırı birlik, dernek, STK başkan ve temsilcilerini, Çankırılıları Ak Parti Ataşehir Belediye Başkan Adayı Nimetullah Topu ile bir araya getirdi.

Sunuculuğu Yaren Tv’den tanınan Barbaros Özdemir tarafından yapılan, Zübeyde Hanım Öğretmenevi’nde düzenlenen ve Ak Parti Ataşehir Belediye Başkan Adayı Nimetullah Topu’yu Ataşehirli Çankırılılarla buluşturan kahvaltıya Çankırılı Ak Parti ilçe yöneticileri Sinan Ayrancı ve Tuncay Gül ile birlikte; İstanbul Çankırı Dernekleri Federasyonu Genel Başkanı Zekeriya Açıkgöz, Çankırı Ekonomi Kalkınma Platformu Başkanı Ersoy Kaşak, Çankırılılar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Ünal Albayrak, Ataşehir Çankırılılar Derneği yöneticileri, Karakuzu Köyü Dernek Başkanı Şenol Duru, Gökçeören Köyü Dernek Başkan vekili, Aşağı Pelitözü Köyü Başkanı Ali Bulut, sumucak Köyü Dernek Başkanı Kamil Yaslıtaş, Ortabayındır Köyü Dernek Başkanı Süleyman Alagöz, Dodurga Dernek Başkanı Hasan Hüseyin Kaşıkçı ve diğer birçok birlik, dernek ve STK temsilcisi ile çok sayıda Çankırılı katıldı.

Selami Kaplan Çankırılıları Nimetullah Topu’yla Buluşturdu

Verdikleri destek için katılımcılara teşekkür ederek sözlerine başlayan Ak Parti Ataşehir Belediye Meclis Üyesi Aday Adayı Selami Kaplan, “Buraya gelmekle bize güç verdiniz. Onur verdiniz.  Çok önemli olan 30 Mart Yerel Seçimlerine çok az zaman kaldı. Herkes mutlaka oyunu kullanmalıdır.  Oylarımıza sahip çıkalım ve sandıkta değerlendirelim. 17 yaşımdan beri siyasetin içindeyim. Sayın Başbakanımla aynı çizgide aynı siyasi partilerde bulundum. MSP, ANAP, Refah Partisi ve son olarak ta Ak Parti’nin çeşitli kademelerinde görevde bulundum. Referandumda %85’lik Çankırı desteğini Ataşehir’de yerel seçimlere de yansıtmalarını istiyoruz. Başbakanımızın; ‘Nereye giderseniz gidin selamımı iletin’ talimatı ile sizlere onun selamını iletiyorum. Sonra da istekleri… Başbakanımız önce hayır dualarınızı istiyor. Sonra da desteklerinizi istiyor” diye konuştu.

Nimetullah Topu “Çankırılılar İsterse Olur”

“İnşallah 30 Marttan itibaren belediye başkanı diye hitap edeceğiz” vurgusu ile ÇANDEF Başkanı Zekeriya Açıkgöz’ün konuşmasından sonra kürsüye gelen Ak Parti Ataşehir Belediye Başkan Adayı Nimetullah Topu, değişen belediyecilik anlayışına Ataşehir’in de ayak uyduracağını ve bu dönem ak belediyecilikle buluşacağına inandığını söyledi.

“Belediyeyi yönetirken Çankırılılara da önem vereceğiz. Çankırılılar el atarsa bu iş olur” diyen Nimetullah Topu, nerde kötü bir iş olsa orada Çankırılının olmayacağına inancını ifade ederek; “5 yıl ilçe başkanlığım boyunca Çankırılı dostlarımın, Çankırılı dernek başkanlarımın çok büyük desteğini gördüm. İnşallah onların tekraren dua ve desteği ile 60 gün sonra kazanan Ataşehir olacaktır. Belediyenin kapısını açık tutacağız. Menfaat belediyeciliği yapmayacağız. Hizmet belediyeciliğine önem vereceğiz. İlçe başkanlığımda olduğum gibi belediye başkanlığım dönemimde de Çankırılı dostlarımızın siyaseten daha iyi noktalara gelmesi için mücadele edeceğim. Ülkemiz için önemli bir dönemden geçiyoruz. 2011 genel seçimlerine kadar Sayın Başbakanımız her seçimde oyumuzu artırarak çıktı. Bu sürede Avrupa liderlerinin çoğu seçilemeyerek ayrıldı“ diye konuştuktan sonra, Arap Baharı Mısır’da yargılanan % 50 ile seçilen Cumhurbaşkanı ve Ukrayna olayları ile Gezi olaylarının bağına işaret edip; “İstanbul’un en genç belediye başkan adayıyım.  İnşallah sizlerin oyu ile en genç belediye başkanı olacağım” dedi.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ