logo

NİMETULLAH TOPU’DAN ULAŞIM MÜJDESİ

NİMETULLAH TOPU’DAN ULAŞIM MÜJDESİ

halk otobusÖzel Halk Otobüsü Şoförleriyle bir araya gelen Ataşehir AK Parti Belediye Başkan Adayı Nimetullah Topu’dan Ataşehirlilere ulaşım müjdesi.

Ataşehir AK Parti Belediye Başkan Adayı Nimetullah Topu,  Özel Halk Otobüsü Şoförleriyle bir araya geldi. Halk otobüslerinde çalışan şoför esnafının talep ve önerilerini dinleyen AK Parti Belediye Başkan Adayı Nimetullah Topu, Ataşehir’in var olan trafik sorunlarını makro ve mikro projelerle çözeceklerini söyledi.

‘ATAŞEHİR İYİ YÖNETİLMİYOR’

Mevcut belediyenin sorunlar karşısında yetersiz kaldığını belirten Ataşehir AK Parti Belediye Başkan Adayı Nimetullah Topu,  ‘’Ataşehir İstanbul’un nüfus olarak 19. Bütçe büyüklüğü bakımından 5. İlçesi. Yani belediyenin bir gelir sorunu yok. Ancak bu gelirler doğru yerlere harcanmıyor. İlçenin sorunlarını çözecek doğru projelerde kullanılmıyor. İnşallah 30 Mart’ta Ataşehirli hemşehrilerimizin teveccühüyle bütün bu olumsuz tablo değişecek. 30 Mart Ataşehir ilçesi için ikinci kez doğmuş olacak’’ dedi.

‘BAŞBAKANIMIZ VE BİZLER SİZİ SEVİYORUZ’

Başbakan Erdoğan’ın şoför esnafına ayrı bir önem verdiğini vurgulayanAK Parti Belediye Başkan Adayı Nimetullah Topu, ‘Türkiye’nin her yanını karadan, havadan denizden yollarla ören AK Parti hükümeti için Yol-Su-Elektrik medeniyet demektir. Sayın Başbakanımızın bu ülkeye olan sevgi ve bağlılığından aldığımız cesaretle gece gündüz demeden Ataşehir için çalışacağız. Bu çalışmaları yaparken  hep yanınızda olacağız. Başbakanımız da sizlere değer veriyor. Yarın Haliç Kongre Merkezi’nde sizlerle biraraya gelecek ve sorunlarınızı dinleyecek. Biz de sizi dinlemek için buradayız. İstanbul’un ulaşım yükünü çeken siz dostlarımıza sorunların çözümü noktasında yardımcı olacağız’’ dedi.

TOPU’YA PANKARTLI DESTEK

Özel halk otobüsü şoförleri de hazırladıkları ‘Büyük Başkan Özel Halk Otobüsleri Seninle’ pankartıyla Ataşehir AK Parti Belediye Başkan Adayı Nimetullah Topu’ya desteklerini gösterdiler.

Paylaşın:
Etiketler: » » »
#

SENDE YORUM YAZ