logo

NÜKHET HOTAR ÇOCUK EĞİTİM DERNEĞİ’NE ZİYARET ETTİ

NÜKHET HOTAR ÇOCUK EĞİTİM DERNEĞİ’NE ZİYARET ETTİ

ak_parti_nukhet_hotar (1)AK Parti Genel Başkan Yardımcısı, İzmir Milletvekili Prof. Dr. Nükhet Hotar Çocuk Eğitim Derneği 0 – 6 Yaş İşitme Engelli Çocuk ve Aile Eğitim Merkezi’ni ziyaret etti.

AK PARTİ GENEL BAŞKANI PROF.DR. NÜKHET HOTAR ÇOCUK EĞİTİM DERNEĞİ’NE ZİYARET GERÇEKLEŞTİRDİ…

13 Mayıs Cuma günü AK Parti Sosyal İşlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Prof. Dr. Nükhet Hotar “Engelliler Haftası” nedeni ile Başkanlığını Dr.Ömer Cenker Ilıcalı’nın üstlendiği Çocuk Eğitim Derneği’ne bağlı Özel İlk İletişim 0 – 6 Yaş İşitme Engelli Çocuk ve Aile Eğitim Merkezi’ne ziyaret gerçekleştirdi.

ak_parti_nukhet_hotar (28)

Prof. Dr. Nükhet Hotar, AK Parti Sosyal İşlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcıları Erzurum Milletvekili Prof. Dr. Mustafa Ilıcalı, AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Prof. Dr. Mazhar Bağlı, AK Parti Ankara Milletvekili Nurdan Şanlı, AK Parti Gümüşhane Milletvekili Hacı Osman Akgül, Ataşehir İlçe Kaymakamı Zafer Karamehmetoğlu ve Çocuk Eğitim Derneği’ne destek olan Ataşehir Belediyesi’nden Belediye Başkan Yardımcısı İlhami Yılmaz ile çocukları ziyaret ederek, hediyeler dağıttılar ve çocuklar için gereken tüm desteği sağlayacaklarını belirttiler.

ak_parti_nukhet_hotar (21)

Etkinliğe; Ataşehir Kaymakamı Zafer Karamehmetoğlu, Çocuk Eğitim Derneği’ne bağlı anaokuluna açılışından bu yana destek olan Ataşehir Belediyesi’nden Belediye Başkan Yardımcısı İlhami Yılmaz ve Ataşehir İlçe Milli Eğitim Müdürü Ertuğrul Bilican’da katıldı.

ak_parti_nukhet_hotar (14)

ak_parti_nukhet_hotar (15)

Engelliler günü kapsamında ziyaretlerden biri için Çocuk Eğitim Derneği’ni seçtiğini kaydeden AK Parti Sosyal İşlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Prof. Dr. Nükhet Hotar, erken teşhis, erken tedavi ve erken eğitimin önemine dikkat çekerek; “Evlatlarımız doğduğundan itibaren bir takım sıkıntılara sahipse onların çözüm merkezlerden bir tanesi bu gibi kurumlar. Dolayısıyla bu gibi kurumlara hem destek olmak hem sayısını arttırmak hem de üzerimize düşeni yapmak adına bir farkındalık oluşturmak için bugün burada birlikteyiz. Erken teşhis, erken tedavi ve erken eğitimin bu konularda ne kadar hayati öneme sahip olduğunun farkındayız. Onun için bize düşen bu konuda destek olma, projeler üretmek ve bu konuda emek gösteren herkesin yardımcısı olmak. Dolayısıyla da bugün özellikle 3 yaşından itibaren tespit edilip eğitim alabilen ve sonunda da konuşmayı başarabilen minik çocuklarımızla bir araya geldik ve gözlerimizle bir kez daha gördük ki eğitim her şeyin temel çözümü. Dolayısıyla tüm öğretmenlerimizin emeğine sağlık diyorum” dedi.

ak_parti_nukhet_hotar (24)ak_parti_nukhet_hotar (25)ak_parti_nukhet_hotar (26)ak_parti_nukhet_hotar (27)

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ