logo

‘O’ AFİŞLERİN SIRRI ÇÖZÜLÜYOR

‘O’ AFİŞLERİN SIRRI ÇÖZÜLÜYOR

afis_o_burada_sirriAtaşehir Belediyesi tarafından Ataşehir’deki billboardlara asılan, “O burada” yazan ve altında Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi imzası olan afişlerin sırrı çözülüyor.

Recep Kenan/itvhaber.com

Ataşehir Belediye Başkan Yardımcısı Kalender Özdemir, Basın ve Halkla İlişkiler Müdürü Zeynep Çetinkaya ve Basın Danışmanı Tayfun Gönüllü’nün basın mensuplarıyla bir araya geldiği toplantıda yapılan açıklamada merak uyandıran Ataşehir’deki afiş çalışmasına açıklık getirdi.

Ataşehir Belediyesi Basın Danışmanı Tayfun Gönüllü’nün 7 Kasım’dan başlayarak Ataşehir’deki yaklaşık 600 billboardda yer alan afiş çalışmasının Ataşehir Belediyesi tarafından bünyesinde üretilen, 10 Kasım Atatürk’ü Anma ve Atatürk Haftası kapsamında bir çalışmanın tanıtımına yönelik olduğunu açıkladı.

img_0016

Afiş çalışmasında Cumhuriyet Gazetesinin 6 ve 10 Kasım 1938 tarihlerinin Mustafa Kemal Atatürk ile ilgili manşetlerinden yola çıkıldığını kaydeden Ataşehir Belediyesi Basın Danışmanı Tayfun Gönüllü, çalışmanın 10 Kasım gününe girildiği dakikalarda yeni bir afiş çalışmasıyla vatandaşlara duyurulacağını belirtti.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ