logo

Oğuz Sarul, Özümüze Dönmezsek Bu Sıkıntıları Hep Yaşarız

Oğuz Sarul, Özümüze Dönmezsek Bu Sıkıntıları Hep Yaşarız

İyi Partili Oğuz Sarul, Temmuz Meclis toplantısında “Kendi kimliğimizi öne çıkarırsak bu kötülüklerden kurtulabiliriz. Özümüze dönmezsek bu sıkıntıları hep yaşarız.” Dedi.

Recep Kenan/itvhaber.com

İYİ Partili İBB Meclisi ve Ataşehir Belediye Meclisi üyesi Oğuz Sarul Ataşehir Belediye Meclisi Temmuz toplantısında yaptığı konuşmada, “Kendi kimliğimizi öne çıkarırsak bu kötülüklerden kurtulabiliriz. Biz özümüze dönmezsek bu sıkıntıları hep yaşarız.” Dedi.

Ataşehir Belediyesi Temmuz ayı toplantısında konuşan İyi Partili Ataşehir Belediye Meclisi üyesi Oğuz Sarul, Gazi Mahallesi’nde de insanların katledildiğini hatırlatarak 15 Temmuz’da olduğu gibi onun da arkasında kim olduğunu biliyoruz.” Dedi.

BİZ ÖZÜMÜZE DÖNMEZSEK BU SIKINTILARI HEP YAŞARIZ

İYİ Partili İBB Meclisi ve Ataşehir Belediye Meclisi üyesi Oğuz Sarul konuşmasında, 15 Temmuz hain kalkışmasını yapanların adının Fetö terör örgütü diye konduğunu ama orijinalinin başka olduğunu kaydederek; “Onların milli kültürümüze devletimize düşman olduğu daha öncelilerin belliydi. Bunların yolunu açanları, bunlarla beraber olanları, not ettik. Kendi kimliğimizi öne çıkarırsak bu kötülüklerden kurtulabiliriz. Bugün ekonomide yaşananlar Batı medeniyetinin bize yaşattığıdır. Medeniyetlerine örnek alabiliriz ama bunlarla ortaklık yapanların memleketi ne hale getirdiğini de görmekteyiz. Biz özümüze dönmezsek bu sıkıntıları hep yaşarız. Allah’ın yarattığı en değerli varlık insandır ve 84 milyona böyle bakarız, mezhebine rengini değil…

HİÇBİR ÇALIŞMA YAPILMAMIŞ METRO İNŞAATLARI VARDI

Büyükşehir Belediyesinin hizmetlerinin Ataşehir’e az geldiğini kendilerinin de düşündüğünü kaydeden Oğuz Sarul Ataşehir’de geçmişte başlatılan metroları hatırlatarak hiçbir çalışma yapılmamış Metro inşaatlarının olduğunu vurguladı.

BUGÜN GERÇEK BELEDİYECİLİK, GERÇEK SİYASET YAPILIYOR

İyi Partili Meclis Üyesi Oğuz Sarul, “Sadece Dudullu- Bostancı metro hattının maliyeti 78 milyon euro. Büyükşehir bunlarla ciddi uğraşıyor. Bugün gerçek belediyecilik, gerçek siyaset yapılıyor. Pankart belediyeciliği de yapılabilirdi” diyerek  ve tüm vatandaşların kurban bayramını kutlayarak sözlerine tamamladı.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ