logo

Oktay Öcal Belediye Başkan A.Adaylığına Başvurdu

Oktay Öcal Belediye Başkan A.Adaylığına Başvurdu

CHP Ataşehir İlçe Başkanlığı’nı ziyaret eden Uzm. Dr. Oktay Öcal İlçe Başkanı Hakkı Altınkaynak’a Ataşehir Belediye Başkan Aday Adaylık başvuru dilekçesini verdi.

Recep Kenan/itvhaber.com

Daha önce Ataşehir Belediye Başkan aday adaylığına başvuracağını açıklayan Fatih Sultan Mehmet Eğitim Araştırma Hastanesi doktorlarından Uzm. Dr. Oktay Öcal başvuru işlemlerini tamamlayarak CHP Ataşehir İlçe Başkanı hakkı Altınkaynak’a evraklarını teslim etti.

Bir grup destekçisi ile CHP Ataşehir İlçe Başkanlığı’na gelen Uzm. Dr. Oktay Öcal İlçe Başkanı Hakkı Altınkaynak’la birlikte Ataşehir Belediye Başkan aday adaylığına baş vurduğunu açıkladı.

Uzm. Dr. Oktay Öcal Ataşehir Belediye Başkan Aday Adaylığını Şu Açıklama İle Duyurdu:

“Asıl unsurun Cumhuriyet Halk Partisi örgütü olduğu bilinciyle, ben Uzm. Dr. Oktay Öcal, Ataşehir ’de 10 yıldır süregelen sosyal demokrat iktidarın devamını sağlamak gayesiyle 2019 yerel seçimlerinde Ataşehir belediye başkanlığı görevine aday olduğumu bildirmekten onur duyarım…

Ataşehir ’de yaşayan her yurttaşın fikirlerinin dikkate alındığı bir yönetim modeli oluşturacağız. Partinin temel ilkelerinden taviz vermeden, her siyasi görüşten insanın kendini ait hissedeceği bir belediye ile birlikte sosyal demokrasinin olmazsa olmazı adil dağılımı hayata geçirerek, yerelde elde edilecek her kazanımından, tüm Ataşehirliler’in payını aldığı bir yerel yönetim oluşturacağız.

Ataşehir bilim ve sanat merkezi olacaktır. İlçemizde bulunan üniversitelerin akademisyenlerinden ve alanında uzman kişilerden oluşacak bir akademik konsey ile kentin başlıca sorunlarını tespit etmek ve bu sorunlara çözüm üretmek başlıca görevlerimden olacaktır.

Ben, Uzman Doktor Oktay Öcal,

Parti içindeki konumum ne olursa olsun, partimin altı okunu her daim kalbimin üzerinde taşıyacağım. Belediye başkanı olmam halinde sosyal demokrat kimliğimi ön plana tutarak, Ataşehir halkına hizmet edeceğim. Bu anlayışla, sadece yerel seçimleri kazanmayı değil, yerel oyları siyasi oya dönüştürerek, partimizi Ataşehir’de birinci parti konumuna getireceğimin sözünü vermekteyim.

Belediye meclisindeki çoğunluğumuzu daha da arttırarak, Ataşehir’i hep birlikte sosyal demokrasinin kalesi haline getireceğiz. Bizden sonrakilere bırakacağımız en önemli miras, şartlar ne olursa olsun, sosyal demokrat iktidarın değişmediği bir Ataşehir ’dir.

Kentin yerel dinamikleri ve parti örgütümüzün hassasiyetlerini, göz önüne bulundurarak, bir belediye meclisi oluşturacağız. Alt kimlik tartışmaların olmadığı, Atatürkçü çizgimizden taviz vermeden ve partinin temel değerlerini benimseyen kişilerden oluşacak belediye meclisi ile yola çıkmayı hedeflemekteyiz.

Atatürk’ün cumhuriyeti emanet ettiği gençlerimiz de en önemli gücümüz olacaktır.

Gençlerimizden söz ederken, yakın zamanda kaybettiğimiz kardeşimiz Tugay Serdar Berkut’u bir kez daha saygıyla anıyorum.

Belediye başkanı seçildiğimde belediye bütçesini etkin ve verimli bir şekilde kullanacağımın sözünü veriyorum. Kuracağımız belediye iktisadi teşekkülleri ile kente gelir getirici adımlar atılacak ve Ataşehir’in tüm maddi kazanımları Ataşehir halkı için kullanılacaktır.

Değerli parti emekçileri…

2009 yerel seçimlerinin ve 2014 yerel seçimlerini kazanılmasını sağlayan dönemin parti yöneticileri, belediye başkanı, meclis üyeleri, kadınlarımız ve gençlerimize çok teşekkür eder, demokratik, katılımcı ve parti örgütünü en üstte tutan bir yönetim anlayışıyla birlikte,

Bugün bu toplantının yapılmasını sağlayan ilçe başkanımız ve yönetimine ve sizlere teşekkür ediyorum.

Beni evinin insanı olarak kabul eden Ataşehir halkına teşekkür eder;

Saygı ve sevgilerimi sunarım…”

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ