logo

Olağan Genel Kurulda Çankırı Vakfı Başkanı Değişti

Olağan Genel Kurulda Çankırı Vakfı Başkanı Değişti

Çankırı Eğitim Kültür ve Yardımlaşma Vakfı 7.Olağan Genel Kurulu vakfın Aksaray’daki merkezinde yapıldı. Tek listeyle gidilen seçimde Çankırı Vakfı başkanlığına Mustafa Can seçildi.

Recep Kenan/ithaber.com

İstanbul Aksaray’daki merkezinde gerçekleşen ve nöbet değişiminin yaşandığı Çankırı Eğitim Kültür ve Yardımlaşma Vakfı 7.Olağan Genel Kurulu (Mütevelli Heyeti Toplantısı), Vakıf Başkanı’nın açılış ve divan başkanının oluşturulması ile başladı.

Çankırı Eğitim Kültür ve Yardımlaşma Vakfı 7.Olağan Genel Kurulu Divan Başkanlığı’na önerilen İsmail Işık, üyeler; Eşref Harmandar ve Tuncer Özvar divan heyeti yönetiminde gerçekleştirildi.

Divanın oluşturulması sonrasında Mustafa Kema Atatürk, slah arkadaşları ve tüm şehitler için saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile devam eden Çankırı Vakfı 7.Olağan Genel Kurulu Vakıf Başkanı Sami Soydal tarafından faaliyet raporu okundu.

Faaliyet Raporunun görüşülüp oylanması sonrasında, denetim kurulu, bilanço ve gelir gider tabloları görüşülüp oylanarak kabul edildi. Yönetim oylanarak ibra edildi.

700 bin lirası burs gideri olmak üzere 870 bin TL olarak ön görülen 2018 yılı bütçesi oylanarak kabul edildi.

Yönetim Kurulu üyeleri tarafından verilen Mütevelli Heyetine alınacak ve çıkarılacak üyeleri içeren teklif görüşülerek, teklifteki isimler tek tek oylanıp oy birliği ile kabul edildi.

Gündemin 8. Maddesinde yer alan; Genel Başkan, Yönetim ve Denetim kurulları asil ve Yönetim ve Denetim kurulları yedek üyelerin seçimine geçildi.

Divan Başkanı İsmail Işık, Divana gelen tek listenin yer aldığı Başkan ve esil – yedek yönetim ve denetim kurullarını okuyarak üyelerin görüşüne sundu. Yapılan oylamada Divana gelen teklifteki yönetim listesi oy birliği ile kabul edilerek Çankırı Eğitim Kültür ve Yardımlaşma Vakfı’nı 2 yıl süre ile yönetecek başkan ve yönetimi ile denetim üyeleri belirlenmiş oldu.

Çankırı Vakfı 7.Olağan Genel Kurulu dilek ve temennilerin dile getirildiği bölüm ve vakfın çalışmalarına katkı verenler ile bağışçılara plaket takdimi ile sona erdi.

Çankırı Eğitim Kültür ve Yardımlaşma Vakfı 7.Olağan Genel Kurulu (Mütevelli Heyeti Toplantısı)’nda yapılan seçimle belirlenen Mustafa Can başkanlığındaki yeni yönetim şu isimlerden oluştu.

Çankırı Vakfı Genel Başkanı:

MUSTAFA CAN

YÖNETİM KURULU (ASİL)

  1. Alişan Danacı
  2. Huriser Aşıcı
  3. Bilal Abanik
  4. İsmail Yüksel
  5. Ethem Akkoç
  6. İsmail Kılıçaslan
  7. Mehmet Altıntop
  8. Ali Karabalı

YÖNETİM KURULU (YEDEK)

  1. Selçuk Baydar
  2. Nuri Mert Can
  3. Ömer Kandemir
  4. Erol Bayram
  5. Ziya Uzel

DENETİM KURULU (ASİL)

  1. Hasan Sunar
  2. Nuri Altay
  3. Ömer Bezci

DENETİM KURULU (YEDEK)

  1. Hüseyin Yartaş
  2. Arif Öztürk
  3. Bekir Özdemir

ÇANKIRI VAKFI BAŞKANI MUSTAFA CAN KİMDİR?

7.Olağan Genel Kuruluda Çankırı Vakfı Başkanlığına seçilen Mustafa Can 6 Ekim 1964 tarihinde Çankırı’nın Orta İlçesi Karaağaç Köyü’nde doğdu. Orta öğrenimini Ankara’da Keçiören Fatih Sultan Mehmet Lisesi’nde tamamladı.

1988 yılında şimdiki adı İTÜ Denizcilik Yüksek Okulundan mezun oldu. 10 sene dünya denizlerinde çalıştı.

Bir süre Türk boğazlarında gemi trafik operatörlüğü yaptıktan sonra gemi acenteliği yapmaya başladı.

Kurduğu Transbosphor şirketinde yönetim kurulu başkanı olarak da görev yapan çok sayıda dernek ve vakıfta faal üyeliği olan Mustafa Can, evli ve 2 Çocuğu babası.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ