logo

Ömer Ekşioğlu ‘CHP’yi Maltepe’de İktidar Yapmak İçin Adayım’

Ömer Ekşioğlu ‘CHP’yi Maltepe’de İktidar Yapmak İçin Adayım’

CHP maltepe -omer esioglu-Cumhuriyet Halk Partisi Maltepe Belediye Başkan Aday Adayı Ömer Ekşioğlu, başvurusunda yaptığı açıklamada; CHP’yi Maltepe’de iktidar yapmak için aday olduğunu söyledi.

Recep Kenan/itvhaber.com

CHP’de belediye başkan aday adaylıkları açıklanmaya devam ediyor.  Cumhuriyet Halk Partisi Maltepe Belediye Başkan Aday Adayı Ömer Ekşioğlu dün resmi başvurusunu yaptıktan sonra aday adaylığı açıklamasını yaptı.

Oldukça kalabalık partilin beklediği Maltepe ilçe Örgüt Merkezi’ne gelerek aday adaylığı başvurusunu yapan Ömer Ekşioğlu, sonrasında Chp’nin Maltepe’de 2009’da seçim kazanıp belediyeyi aldığını ama iktidar olamadığını iddia ettiği konuşmasında partililerden büyük alkış aldı.

CHP Maltepe ilçe Başkanı Hasan Solmaz, partililer ve çok sayıda destekçisinin hazır bulunduğu bir törenle resmi aday adaylık başvuru belgesini imzalayan Maltepe Belediye Başkan Yardımcısı ve Maltepe Belediye Meclis Üyesi Ömer Ekşioğlu yaptığı konuşmanın ardından törene katılanlarla uzun süre sohbet etti.

 ‘Maltepe’de Belediyeyi Aldık İktidar Olamadık’

CHP Maltepe Belediye Başkan Aday Adayı Ömer Ekşioğlu başvuru sonrası yaptığı konuşmada, Cumhuriyet Halk Partisi’nin Maltepe’de 2009 Yerel seçimlerini kazanarak belediyeyi aldığını ancak iktidar olamadığını, gece gündüz çalışan parti emekçilerinin iktidar olma keyfi süremediğini iddia etti.

Mevcut belediye yönetimini eleştiren Ömer Ekşioğlu, bu dönemde kendisinin aldığı görevlerde örgütün ve halkın sesi olmağa dikkat ve gayret ettiğini belirtip, belediyede; kurumsal yapının olmadığını, hiyerarşinin ve sosyal demokrat belediyecilik anlayışın uygulanmadığını gördüğünü iddia ederek; bu eksikleri düzeltmek Maltepe halkına hak ettiği hizmeti sunmak ve CHP adını Maltepe’de yüceltmek amacı ile belediye başkanlığına aday olduğunun altını çizdi.

AKP hükümetinin uyguladığı taşeron politikasını eleştiren ve belediyede de taşeron mağduru personel olduğuna dikkat çeken CHP Maltepe Belediye Başkan Aday Adayı Ömer Ekşioğlu, bu dönemde; Halkla iç içe olamadıklarını, Örgütle kucaklaşamadıklarını, İlçe örgütünden koptuklarını bütünleşemediklerini ve düğünlerde halkın mutluluğu ile cenazelerde de acılarını paylaşamadıklarını, sünnet şöleni yaptıklarını ancak katılmadıklarını, yeterli esnaf ziyareti yapamadıklarını belirti.

“Partililerimizle, örgütümüzle sıcak ilişki kuramadık, onlara kapılarımızı kapadık. Halka gidemedik, gelenlere de kapımızı kapayarak görüşmedik.”diye tespit ettiği yönetimin eksiklerini sıraladıktan sonra, “Hepsinden önemli olan Maltepe Belediyesi’ne sosyal demokrat anlayış ve politikaları yerleştiremediklerini ifade eden Ömer Ekşioğlu; ayda iki halk günü düzenleyerek, daha sık ziyaretler yaparak halkın isteklerini dinleyeceğini, tespit edilen sorunları çözmek ve halkla içi iç içe olmak için aday olduğunu ifade etti.

CHP Maltepe Belediye Başkan Aday Adayı Ömer Ekşioğlu, Maltepe’yi CHP’nin sosyal politikalarının uygulandığı yer; Maltepe’de, Türkiye’de CHP’yi iktidar yapmak için belediye başkanlığına aday olduğunu belirtti.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ