logo

Onkoloji Hastalarından Ataşehir’de Anlamlı Sergi

Onkoloji Hastalarından Ataşehir’de Anlamlı Sergi

Novada Cemal Süreya Sergi ve Etkinlik Salonu’nda sergilenen Onkoloji Hastanesinin kanserli hastaları tarafından yapılan yağlıboya sergisi 24 Ekim tarihine kadar ziyarete açık olacaktır.

Ataşehir Belediyesinin katkılarıyla İstanbul Onkoloji Hastanesinin kanserli hastaları tarafından yapılan resimler sergilendi.

Sergilenen resimler “Artwork at Onko”  projesi kapsamında ressam Güneş Acur rehberliğinde İstanbul Onkoloji Hastanesi hastaları tarafından yapılmıştır.

Sanatın iyileştirici ve kaynaştırıcı gücüne katkıda bulunmak isteyen tüm sanatseverler sergiye bekleniyor.

Serginin açılışında başından geçen bir anısını anlatarak konuşmasına başlayan Ataşehir Belediye Başkan Yardımcısı Sadık Kayhan; “Hastane yönetimini ve sevgili hocamızı bu çabalarından dolayı kutluyorum.  Sizleri de kutluyorum çünkü duygularınızı resimlerle anlatıyorsunuz, yaşamının bir parçası olduğunu kabullenmişsiniz. Ataşehir Belediyesi yönetimi olarak bu projenin içinde olduk. Bugüne kadar buna benzer bir proje gelmemişti. Çok sevinerek destek vereceğimiz bir proje. Bundan sonrada bu tür çalışmalarınızda bize bir görev düşecekse her zaman hizmetinizde olduğumuzu bilmenizi istiyoruz.  Değerli ressamlarımızı hastalıklarını unutup yaşama sarıldıkları için kutluyorum. Bundan sonrada sizlere sağlıklı yaşamlar diliyorum” dedi.

Konuşmanın ardından kurdele kesilerek serginin açılışı gerçekleşti.  Açılıştan sonra gelen konuklara ikramlar sunuldu.

Serginin açılışına; Ataşehir Belediye Başkan Yardımcıları Sadık Kayhan ve Sadi Özata, Ataşehir Belediye Meclisi 1.Başkan Vekili Mustafa Kemal Aldoğan, Ataşehir Belediye Meclisi Divan Katibi CHP Meclis üyesi Ali Haydar Güneş, Hastane yönetimi, sergi sahibi hastalar ve sanatseverler katıldı.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ