logo

Onursal Adıgüzel, 7 YSK Üyesi Milletin İradesini Elinden Aldı

Onursal Adıgüzel, 7 YSK Üyesi Milletin İradesini Elinden Aldı

Ataşehir’de bayramlaşma töreninde konuşan CHP’li Onursal Adıgüzel, “7 atanmış YSK üyesi milletin iradesini elinden aldı. Biz İstanbul belediye başkanını bulduk.” Dedi.

Recep Kenan/itvhaber.com

Ataşehir’de partisinin bayramlaşma törenine katılan CHP Genel Başkan Yardımcısı, PM Üyesi ve İstanbul Milletvekili Onursal Adıgüzel, “Bu kentin adaletli, yaratıcı bir yöneticiye ihtiyacı var. Biz İstanbul’da bu belediye başkanını bulduk. Ve belediye başkanı olmasını sağladık. 23 Haziran’da hep birlikte tekrar başaracağız. Görüyoruz ki, bizi taklit ediyorlar. Taklitler aslını yaşatıyor.” Diye konuştu.

23 HAZİRAN’DA EKREM İMAMOĞLU’NU BELEDİYE BAŞKANI YAPACAĞIZ

CHP Genel Başkan Yardımcısı, PM Üyesi ve İstanbul Milletvekili Onursal Adıgüzel, gelenekleri olan, yüz yıllık bir çatının geleneğine CHP örgütü sahip çıktığını vurgulayarak, “Bu bayram 31 Mart’tan aldığımız güçle çalışacağımız döneme denk geliyor.  Türkiye tarihinden zulümle baş başa kalmış ve her dönemde demokrasi adına bu zulme karşı direnmiş vatandaşlar, yurttaşlar 23 Haziran’da bütün müdahalelere, zulümlere, ötekileştirmelere ve katakullere rağmen yine Ekrem İmamoğlu’nu hep birlikte Büyükşehir Belediye Başkanı yapacağız. Bu şekilde Sosyal Demokrat Belediyeciliğin insanlara nasıl dokunduğunu, sevgiyi nasıl büyüttüğünü, ülkedeki tüm ayrışmalara son verdiğini tüm Türkiye’ye ve dünyaya göstereceğiz. Bunu da birlikte başarabiliriz. Çok değerli bir argümanımız var. 18 günde Ekrem İmamoğlu’nun yaptıkları… Şunu çok iyi anlatmamız gerekiyor; 18 günde bunları yaparsa, 1800 günde neler yapmaz? Her şey çok güzel olacak diyorum bayramınızı kutluyor, her günümüz bayram günü gibi olsun diyorum.” Dedi.

Adıgüzel Onursal Adıgüzel CHP Ataşehir ilçe Bayramlaşma.

Gepostet von Recep Kenan am Mittwoch, 5. Juni 2019

“31 MART TA GÖSTERDİK Kİ İSTANBUL KAZANILABİLİRMİŞ”

CHP Genel Başkan Yardımcısı, PM Üyesi ve İstanbul Milletvekili Onursal Adıgüzel, gelenekleri olan, yüz yıllık bir çatının geleneğine CHP örgütü sahip çıktığını vurgula; “Bu bayram 31 Mart’tan aldığımız güçle çalışacağımız döneme denk geliyor.  Türkiye tarihinden zulümle baş başa kalmış ve her dönemde demokrasi adına bu zulme karşı direnmiş vatandaşlar, yurttaşlar 23 Haziran da bütün müdahalelere, zulümlere, ötekileştirmelere ve katakullere rağmen yine Ekrem İmamoğlu’nu hep birlikte Büyükşehir Belediye Başkanı yapacağız. 31 Mart’tan önce diyorlardı ki, siz kazanamazsınız. Ama 31 Mart ta gösterdik ki İstanbul kazanılabilirmiş. Bu seçim gösterdik ki sandıkta da bir şey yapamıyorlarmış.” Şeklinde konuştu.

7 TANE ATANMIŞ YSK ÜYESİ MİLLETİN İRADESİNİ ELİNDEN ALDI

Yüksek Seçim Kurulu kararını eleştiren CHP Genel Başkan Yardımcısı Onursal Adıgüzel, konuşmasının bu bölümünde düşüncelerini, “En son 7 atanmış YSK üyesi seçimin yenilenmesi kararını aldı. Bu yaparken de Türkiye tarihine bir kara leke olarak geçecek bir karar aldılar. Nasıl bir karar? Adalet ve Kalkınma Partisi’nin geçmişine baktığınız zaman, temelinde varlığını oluşturan süreçte, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan şunu söylüyordu; Atanmışların katakullisiyle millettin iradesine müdahaleye izin vermeyeceğiz. Pusulamız millettir, sandıktır diyordu. Geldiğimiz noktayı siz değerlendirin. 7 tane atanmış YSK üyesi milletin iradesini elinden aldı. Bu argümanımız elimizde. Çok daha değerli bir argümanımız var. 18 günde Ekrem İmamoğlu’nun yaptıkları. Şunu çok iyi anlatmamız gerekiyor; 18 günde bunları yaparsa, 1800 günde neler yapmaz?” İfadeleri ile aktardı.

31 MART’TA PROVA YAPTIK, 23 HAZİRAN’DA DA BAŞARACAĞIZ

Onursal Adıgüzel konuşmasında, “31 Mart’ta prova yaptık. Elbisemizi üstümüze giydik. Biliyoruz ki; hangi sokakta kim oy vermiş. Seçime gitme motivasyonu anlamında Ataşehir’de eksiklikler var. Güçlü olduğumuz bir yer ama sandığa gitmeme gibi eğilim oluşmuş. Orada çalışma yapmamız gerekiyor. Komşumuza gidip sandığa git desek başarılı oluruz. Siyasetin yeniden şekillendiği daha değerli bir durum var. Sevginin öne çıktığı, ayrıştırmanın, ötekileştirmenin değer kaybettiği bir döneme girmiş durumdayız. Bu da bizim için çok büyük bir şans. Birleşerek dayanışarak başarılı olabiliriz. 23 Haziran’da da başaracağız. Milyonlarca vatandaşımız Ekrem İmamoğlu ile kol kola girerek İstanbul İttifakını oluşturdu. Bunu biz Türkiye ittifakına çevirirsek önümüzdeki günlerin daha da iyi olacağını biliyoruz.” İfadelerine yer verdi.

İSTANBUL’UN İHTİYACI BELEDİYE BAŞKANINI BULDUK

İstanbul’un ihtiyacı olduğunu başkan tarifini yapan CHP Genel Başkan Yardımcısı Onursal Adıgüzel, İstanbul’un ihtiyacı olan başkanı bulduklarını, başkan yaptıklarını ve tekrar başkan yapacaklarını kaydederek; “Bu kentin adaletli, yaratıcı bir yöneticiye ihtiyacı var. İnsanların sorunlarına odaklanan bir yöneticiye ihtiyaç var. Biz İstanbul’da bu belediye başkanını bulduk. Ve belediye başkanı olmasını sağladık. 23 Haziran’da hep birlikte tekrar başaracağız. Görüyoruz ki, bizi taklit ediyorlar. Taklitler aslını yaşatıyor. Bizim şu son 18 günü disiplinli, kararlı ve hatasız geçirmemiz gerekiyor.” Diye konuştu.

HER GÜNÜMÜZ BAYRAM GÜNÜ GİBİ OLSUN

Adıgüzel; “ Bu çatı altında toplanan herkes zaten Türkiye tarihinden bugüne zulümle baş başa kalmış ve her dönemde demokrasi adına bu zulme karşı direnmiş vatandaşlar, yurttaşlar yine 23 Haziran da bütün müdahalelere, zulümlere, ötekileştirmelere ve katakullere rağmen Ekrem İmamoğlu’nu hep birlikte Büyükşehir Belediye Başkanı yapacağız. Bu şekilde Sosyal Demokrat Belediyeciliğin insanlara nasıl dokunduğunu, sevgiyi nasıl büyüttüğünü, ülkedeki tüm ayrışmalara son verdiğini tüm Türkiye’ye ve dünyaya göstereceğiz. Bunu da birlikte başarabiliriz. Her şey çok güzel olacak diyorum bayramınızı kutluyor her günümüz bayram günü gibi olsun diyorum.” İfadeleri ile konuşmasını tamamlandı.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ