logo

‘Organ Bağışı Haftası’ Kapsamında Ataşehir’de Etkinlik Düzenleniyor

‘Organ Bağışı Haftası’ Kapsamında Ataşehir’de Etkinlik Düzenleniyor

TÜSODER, İyilik İçimizde Diyaliz ve Organ Nakli Hastaları Derneği ve KANOPE Kulübü, ‘Organ Bağışı Haftası’nda İyilik İçin Sen de Katıl! Organ Bağışını Konuşalım etkinliği düzenliyor.

Recep Kenan/itvhaber.com

Ülkemizde her yıl 3-9 Kasım ‘Organ Bağışı Haftası’ olarak kutlanmaktadır.

Tüketici Sorunları Derneği-TÜSODER ile İyilik İçimizde Diyaliz ve Organ Nakli Hastaları Derneği ve KANOPE Kulübünün, İyilik İçin Sen de Katıl! Organ Bağışını Konuşalım projesi kapsamında; Ataşehir Belediyesi, İl Sağlık Müdürlüğü İstanbul (Marmara) Organ ve Doku Nakli Koordinasyon Merkezi paydaşlığında etkinlik düzenleniyor.

Organizasyonu düzenleyen paydaşlar; Organ Bağışı Haftasında 9 Kasım 2019 Cumartesi Saat:14.00 den itibaren Organ Bağışı Hakkında Bilgi Almak ve Organ Bağışına Katılmak isteyen tüm Ataşehir halkını Ataşehir Migros önüne davet ediyorlar.

HER BAĞIŞ GELECEĞE BİR DOKUNUŞTUR

Her yıl Türkiye’de 2000’den fazla kişi organ nakli beklerken hayatını kaybediyor. 18 yaşını aşmış herkes organ bağışında bulunabilir.  

Organ Bağış Kartı: Geleceğe Bırakılan Vasiyettir

Organ ve doku bağışının artırılması için kamuoyunda bu konudaki bilgi eksikliğinin giderilmesi ve konunun öneminin sürekli gündemde tutulması binlerce kişinin sağlığına kavuşması için büyük önem taşımaktadır.

Desteğiniz için şimdiden Tüm Nakil Bekleyen Hastalar ve bizler teşekkürlerimizi gönderiyoruz.  

Program Akışı:
9 Kasım 2019 Cumartesi
Saat: 14:00 Ataşehir Migros Önü

Açılış Konuşmaları:
Ataşehir Belediye Başkan Yardımcısı Abdullah DER Dr. Deniz ÖNER – TÜSODER-Tüketici Sorunları Derneği Genel Başkanı Gülay ÖZDEMİR- İyilik İçimizde Derneği Başkanı

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ