logo

Osman Arıkan ’En Güçlü Adayım’

Osman Arıkan ’En Güçlü Adayım’

dr_osman_arikanPartisinin felsefesi ile dünya görüşünün örtüştüğünü, 25 yıllık sadık bir partili olduğunu söyleyen Osman Arıkan, hedeflerinin yeni bir medeniyet kurmak olduğunu söyledi.

Recep Kenan/itvhaber.com

Ak Parti 25. Dönem İstanbul 1. Bölge Aday Adayı Uzm. Dr. Osman Arıkan bir araya geldiği 1. Bölge basın mensupları ile adaylık sürecini değerlendirirken; vizyon, ve misyon ve hedefleri hakkında açılmalarda bulundu. Arıkan,sohbet ortamında geçen yemekli toplantıda basın mensuplarının sorularını da yanıtladı.

Siyasi danışmanı ve koordinatörü Mehmet Erdoğan ile birlikte Gurme Köfte’de düzenlediği yemekli bir toplantıda, İstanbul 1. Seçim Bölgesi basın mensupları ile bir araya gelen Ak Parti dr_osman_arikan_325. Dönem İstanbul 1. Bölge Aday Adayı Uzm. Dr. Osman Arıkan adaylık sürecini değerlendirdi.

Öğrenim hayatını üstün başarılarla tamamlayan Arıkan, başarılı bir iş hayatı sürecinde, alanında çeşitli ödüller alırken Yönetim Kurulu Başkanlığını yaptığı özel hastane ve öncesi mesleki yaşamında elde etikleri nedeni ile milletine borçlu olduğunu söylüyor.

Borçlu olduğunu ifade ettiği milletine mesleki hizmetleri yanı sıra başka alanlarda da hizmet ederek borcunu ödemek istediğini söyleyen Uzm. Dr. Osman Arıkan bu amaçla belediye Başkanlığına aday adayı olduğunu, partisinin tercihi nedeni ile bir başka arkadaşının aday olduğunu belirtti.

Arıkan, 30 Mart yerel seçimlerinden sonra 7 Haziran Genel Seçimlerinde milletvekili aday adayı olarak “borçlu” olduğunu vurguladığı milletine olan borcunu ödemek için fırsat istediğini, partisinin üst kurulları uygun görür aday ve sonrasında milletvekili olursa parti liderleri ile yan yana çalışacağını, vatandaşın sesi olacağını söyledi.

 

dr_osman_arikan_6

“Desteğiniz Önemli”

Bir soruyu; “Yüzde elli bizi seviyor ama diğer yüzde ellinin nefret ettiğine inanmıyorum” diye yanıtlayan Ak Parti 25. Dönem İstanbul 1. Bölge Aday Adayı Uzm. Dr. Osman Arıkan toplantıda şu açıklamalarda bulundu:

Daha önce de yerel seçimlerde birlikte çalıştığım basın mensubu dostlarımla bir arada olmak istedim. Önümüzdeki hassa dönemde destekleriniz ve katkılarınız çok önemli. Bu amaçla bir sizlerle bir arada olmak istedik. Bölgenin aday adayı,  milletvekili olursam sizlerin temsilcisi olarak orada olacağım.

dr_osman_arikan_6-

“Bölgede En Güçlü Aday Adayıyım. Belki De Adayım”

Aylar öncesinden planlamamızın sonucunda adaylık başvurusunu yaptık. Sizler aracılığı ile de açıklamamızı yaptık. Sizler bizim siyaseten tabanımızı görüyorsunuz. Yaptığımız analizlere göre bölgede en güçlü aday adayıyım.  Belki de adayım… Program dahilinde çalışmalarımız sürüyor.

Son 3 yıldır Ataşehir siyasetinin bizzat içindeyim. Ataşehir teşkilatımızın bizim yanımızda olduğunu ve bize açık destek verdiğini görüyoruz. Diğer ilçe teşkilatlarından da bu desteği almak bizi mutlu ediyor.

“Dünyada Lider Devleti Kuracağız”

2023,  2053,  2071 hedefi ile yaptığımız icraatlarla partimiz ülkemizin sevgisini kazandı. Milletimizin sevgisini, teveccühünü kazandık. Hedefimiz 3 – 5 yıllık değil. Bu ülkeyi vizyoner dünya devleti, global dünyada lider devleti kuracağız.

Bölgede uzun yıllardır hekim olarak görev yapan, güven telkin eden ve halkın gönlünde güvenilir bir yerdeyiz. Halkla ilişkilerde halkın her kesiminde kişilerle diyaloğumuz var. Sivaslı olarak hemşerilerimizle çok iyi ilişkilerimiz var. Bölgede 150 binden fazla hastamız var.

44 yılda her şekilde çalıştım. Bu çalışmamın karşılığını da madden ve manen verdi. Ulusal ve uluslar arası başarılar aldım. Aday olmam noktasında bu özelliklerim büyük bir avantaj.

dr_osman_arikan_6-1

 

“Sadakat En Değerli Özelliğim”

Benim dünya görüşüm, yaşam felsefem Ak Partiyle tamamen uyuşuyor. Ak Parti kurulurken ben Sayın Cumhurbaşkanımızın arkasındaydım. 25 yıldır da arkasındayım. Sadakat bizim en değerli özelliğimizdir. Benim dünya görüşüm, yaşam felsefem Ak Partiyle tamamen uyuşuyor. Asla o felsefemizden dönmeyiz.

“Yeni Bir Medeniyet Kuracağız”

Global dünya konjonktüründe sınırların öneminin kalmadığını düşünüyorum. Artık ekonomik ve siyasi güç gelişmişse sınırlar o kadar önemli değil. Güçlüyseniz dünyanın her hangi bir yerinde istediğinizi yaptırabiliyorsunuz. Gücünüz yoksa dünyanın öbür ucundan size tahkim kuruyor, istediklerini yaptırıyorlar. Ben yeni bir güç olacağımızı, yeni bir medeniyet kuracağımızı iddia ediyorum.

dr_osman_arikan_6-2

 

“Ülkemiz Çok Renkli”

Dünyada ve ülkemizde barışı hedefliyoruz. Açılım politikasının sonuna kadar arkasındayız. İnsanların hak ve özgürlüklerinin saygıyla karşılanması gerektiğini söylüyoruz. Ülkemiz çok renkli toplumdan oluşuyor. Çerkezimiz, Abazamız, Kürdümüz, Lazımız, Türkümüz var. Onları oldukları gibi kabul ederek, gereken değerin verilmesi gerektiğini düşünüyorum.

Güçlü bir iktidarın yanında güçlü bir muhalefet de istiyoruz. Sadece eleştiren değil proje de üreten muhalefet… Biz gerçek demokrasi istiyoruz.

2002’den beri her seçimi kazandık. Bu seçimden de başarıyla çıkacağımızsa inanıyorum. 7 Haziran’da 400 milletvekili çıkaracağımıza inanıyorum. İstikrar için seçim barajının gerekli olduğuna inanıyorum

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ