logo

Osman Boyraz ‘Geciken Hizmeti Telafi Ederiz’

Osman Boyraz ‘Geciken Hizmeti Telafi Ederiz’

Ak Parti İstanbul Milletvekili ve İstanbul 1. Bölge Milletvekili Adayı Osman Boyraz katıldığı Çankırı derneği toplantısında itvhaber.com’a seçim çalışmalarını değerlendirdi.

Recep Kenan/itvhaber.com

Ataşehir Tüm Çankırılılar Derneği Genel Kurulu’na katılan Ak Parti İstanbul Milletvekili ve İstanbul 1. Bölge Milletvekili Adayı  Osman Boyraz Recep Kenan aracılığı ile itvhaber.com’a yaptığı değerlendirmede yaklaşık iki aydır aralıksız seçim çalışması yaptıklarını, esnaf ziyaretleri, ev sohbetleri ile her kesime ve herkese ulaşmayı amaçladıklarını,hedeflerinin; çalmadık kapı, sıkılmadık el bırakmamak olduğunu söyledi.

“2 Aydır Her Kesime ve Herkese Ulaşmaya Çalışıyoruz”

Yaklaşık iki aydır sabahın çok erken saatlerinde çalışmalara başladıklarını günün geç saatlerine kadar devam eden çalışmalar yaptıklarını vurgulayan Ak Parti İstanbul Milletvekili ve İstanbul 1. Bölge milletvekili Adayı Osman Boyraz, gün içerisindeki çalışmalarda, esnaf ziyaretleri, ev sohbetleri ile her kesime ve herkese ulaşmayı amaçladıklarını söyledi.

“Hedefimiz; Çalmadık Kapı, Sıkılmadık El Bırakmamak”

Çalmadık kapı, sıkılmadık el bırakmamak hedefi ile yaptıkları çalışmaları geçmişte de yaptıklarının altını çizen Osman Boyraz; “Biz şuna inanan biz siyasi hareketiz; vatandaşa inanmayan, vatandaşın derdiyle dertlenmeyen, vatandaşla ilgilenmeyen siyasi hareketini var olmayacağını biliyoruz. Aldığımız her kararı, atacağımız her adımı milletimizin istekleri doğrultusunda şekillendiriyoruz. İsek ve arzularını da, sahada bire bir vatandaşa dokunarak, hemhal olarak, onların sıkıntılarını, dertlerini dikkate alarak bir köprü vazifesi görüyoruz” dedi.

“insan odaklı siyasi hareketiz”

Bu güne kadar yaptıkları her icraatta vatandaşları sürece kattıklarını vurgulayan Boyraz, siyasi hareketlerin insan odaklı olduğunun altını çizerek; “Siyasetin öznesi olan insanı siyasetin merkezine oturtarak ona hizmet edebilmek. Aslolan insandır. İnsana hizmet hakka hizmettir. Burada iki aylık süreçte; milletimizin yine Ak Parti’ye teveccüh gösterdiğini gördük. 14 ilçeyi gezdik. Halkımız kendisine değer vereni, kendisi için yüreği yanan çok iyi tespit ediyor” diye konuştu.

Ak Parti’nin 12 yılda yaptıklarının vatandaşların temel ihtiyaçlarını gideren hizmetler olduğunu kaydeden Osman Boyraz; “Vatandaş kendisine hürmet eden bir siyasi parti ve ekibi ile karşı karşıya. Geçmişte belediye başkanlarına, milletvekillerine ulaşmak imkansızdı. Bu gün sokakta Ak Parti’nin kadrolarını görüyorsunuz. Aynı dili konuşan, aynı duyguları paylaşan, aynı şeyleri ifade eden siyasi hareket” olduklarını ifade etti.

“Milletin Vicdanını Hassa Kuyumcu Terazisi”

Çalışmalarda vatandaşların tek başına iktidarlarını istediklerini tespit ettiklerini belirten Ak Parti İstanbul 1. Bölge Milletvekili Adayı Osman Boyraz, milletin vicdanını hassa kuyumcu terazisine benzettiği açılamasını şöyle sürdürdü:

“Milletimizin vicdanına, irfanına güveniyoruz. Onların hayır dualarıyla bir kez daha iktidar olacağımızı düşünüyorum. Kısmen şikayetleri olan vatandaşlar bu sorunlarını da bizim çözeceğimizi biliyorlar. Vatandaşlar vaat politikalarına da itibar etmiyorlar. İtibar etmediklerinin vaatleri veren siyasi partiler de farkında. İnsanlarımız şunu ifade ediyor; bu tip vaatler geçmişte yapılıyordu, karşılığı olmayan vaatler. Bizim realist olmamız gerekiyor. Ülkemizin ekonomisi ortada… Böyle bir şey olsa Ak Parti yapar. Onlar konuşur Ak Parti yapar. Vatandaş, eldeki bir kuş daldaki elli kuştan daha iyidir diyor.

“zihnindeki engelleri kaldırdık”

Biz vatandaşımızın önündeki bir çok engelleri kaldırdık. En önemlisi zihnindeki engelleri kaldırdık. Cihanşümul Osmanlı devletini yöneten kadroların torunları 2 yüz yıldır korkularının esiriydi. Özgüven eksikliği vardı. Biz zihinlerimizdeki bu engeli kaldırarak; özgüven tavan yapmış. Ülkenin doğusundan batısına, kuzeyinden güneyine herkes, her kesim bu ülke için çalışıyor. Yapılanlar, yaptıklarımızda ortada. Türkiye’nin ekmeğini aşını büyütmek için daha fazla üretim, daha fazla istihdam ve hayal edilemeyen şeyleri tek tek yapıyoruz.”

“Geciken Hizmeti Telafi Ederiz”

“İçerenköy ve Ataşehir ölçeğinde ise ben; “Allahım hiç bir belediyeyi Ak Parti’nin hizmetinden mahrum bırakma” diye dua ediyorum.  Ataşehir’le Sancaktepe’yi kıyaslayın. Ataşehir’le Pendik’i, tuzla’yı kıyaslayın; hizmetin farkını görürsünüz. Ataşehir halkımız budan sonra tercihini Ak Parti’den yana yaparsa kaybolan yılları, geciken hizmeti telafi ederiz.”

Son olarak, seçimlerin Türkiye geneli ile ilgili tahminini açıklayan Ak Parti İstanbul 1. Bölge Milletvekili Adayı Osman Boyraz, Türkiye ortalamasının % 48 ile 50 arasında bir oy oranı ile sonuçlanacağına inandığını söyledi.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ