logo

Öykü Gürman 5 Ağustos Cuma Günü Başkentte

Öykü Gürman 5 Ağustos Cuma Günü Başkentte

Türk müziğinin en sevilen isimlerinden Öykü Gürman, 5 Ağustos Cuma akşamı ANKAmall Botanik bahçede sevenleriyle bir araya gelecek.

Müzik ve eğlence dolu yaz akşamları başlıyor.

5 Ağustos Cuma akşamı Öykü Gürman ile ANKAmall’da başlayan yıldızlar geçidi, 6 Ağustos’ta Necati ve Saykolar ile devam edecek; Başkentliler ağustos ayı boyunca unutulmaz akşamlar yaşayacak.

PROFAM tarafından yönetilen, marka karmasının yanı sıra düzenlediği zengin etkinliklerle Başkentlilerin uğrak noktası olan, Türkiye’nin en büyük alışveriş merkezlerinden ANKAmall, ağustos ayı boyunca gerçekleştireceği birbirinden keyifli aktivitelere bu hafta start veriyor.

Türk müziğinin en sevilen isimlerinden Öykü Gürman, 5 Ağustos Cuma akşamı ANKAmall Botanik bahçede sevenleriyle bir araya gelecek. Gürman, en güzel şarkılarını hayranları için seslendirirken, ANKAmall ziyaretçilerine müzik dolu keyifli bir akşam yaşatacak. Ankaralılar, 6 Ağustos Cumartesi akşamı da Necati ve Saykolar ile bir araya gelecek. Tüm konserler saat 20.00’da Botanik bahçede başlayacak ve ücretsiz olarak gerçekleştirilecek.

Ağustos ayı boyunca her cuma ve cumartesi Başkentlileri ünlü isimlerin konserleriyle karşılayacak olan AVM, sırasıyla Pandami Music, Buray, Ümit Besen & Pamela, Ayhan Sicimoğlu & Latin All Stars ve Retrobüs konserleri ile yıldızlar geçidi yaşatacak. Türk pop müziğinin en sevilen isimlerinden Edis ve rap müzik dünyasının başarılı isimlerinden Gazapizm de Fanta Gençlik Festivali kapsamında ANKAmall’da sevenleriyle bir araya gelecek.

Ziyaretçilerinin sosyal hayatına da katkı sunmayı önceleyen ANKAmall, konserlerin yanı sıra Pazar günleri yine Botanik bahçede gerçekleştireceği açık hava sinema gösterileriyle Ankaralılara sanatla iç içe, keyifli akşamlar yaşatacak.

Vintage Fest 26, 27, 28 Ağustos’ta ANKAmall’da

Ziyaretçileri için unutulmaz yaz etkinlikleri planlayan ANKAmall, 26, 27, 28 Ağustos tarihlerinde de Başkentlileri birbirinden değerli antikalar ve eğlenceli etkinliklerle buluşturacak.

Botanik bahçede gerçekleşecek olan Vintage Fest’te en değerli antikalar sergilenirken, tüm gün sürecek aktiviteler de sezonun en keyifli etkinliklerinden olacak. Başkentliler, tüm gün sürecek ve tamamı ücretsiz gerçekleştirilecek olan etkinliklerde yarışmalardan sahne şovlarına, atölyelerden DJ performanslarına kadar çeşitli aktivitelerle eğlenceye doyacak. Festival kapsamında AVM’de yer alacak olan klasik araba sergisi de otomobil meraklılarını bir araya getirecek.

Ağustos programı:

5 Ağustos Cuma – Öykü Gürman

6 Ağustos Cumartesi – Necati ve Saykolar

12 Ağustos Cuma – Pandami Music

13 Ağustos Cumartesi – Buray

18 Ağustos Perşembe – Edis & Gazapizm

20 Ağustos Cumartesi – Ümit Besen & Pamela

26 Ağustos Cuma – Ayhan Sicimoğlu & Latin All Stars

27 Ağustos Cumartesi – Retrobüs

itvhaber

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ