logo

‘Oyunlu Güvercin Yarışı’nda Kupalar Sahibini Buldu

‘Oyunlu Güvercin Yarışı’nda Kupalar Sahibini Buldu

Niyazi Yaman başkanlığındaki Ataşehir Anadolu Güvercin Sevenler Derneği tarafından düzenlenen Ataşehir Anadolu Oyunlu Güvercin Yarışı’nda dereceye girenler kupalarını aldı.

Recep Kenan/itvhaber.com

Ataşehir Belediyesi Mustafa Saffet Kültür Merkezi (MSKM)’de düzenlenen kupa törenine; CHP Ataşehir İlçe Başkanı Hakkı Altınkaynak,  Ataşehir Belediyesi Meclis 1.Başkanvekili Sadi Özata, Belediye Başkan Yardımcısı Sadık Kayhan, CHP Ataşehir Belediyesi Meclis Üyesi Mustafa Kemal Aldoğan, belediye birim müdürleri, güvercin federasyon ve dernek başkanları ile üyeleri, davetliler ve vatandaşlar katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başlayan ödül töreni Ataşehir Anadolu Oyunlu Güvercin Yarışı’nda dereceye girenlerle ilgili görüntülerin yer aldığı slayt gösterimi yapıldı.

Ataşehir Akademi Spor Kulübü sporcuları tarafından Kung-fu gösterisi sonrası federasyon ve dernek başkanları ile siyasilerin protokol konuşmaları gerçekleştirildi.

Katkılarından dolayı Ataşehir Belediyesi ve Başkan Battal İlgezdi’ye teşekkür ederek konuşmasına başlayan Ataşehir Anadolu Güvercin Sevenler Derneği Başkanı Niyazi Yaman, 2016-2017 kupa töreninin büyük bir heyecanlı geçtiğini kaydederek, “Daha önceleri dernek veya kahve köşelerinde yaptığımız törenlerimizi organize bir şekilde salonlarda daha güzelini yapmaya çalışacağız. Bu işleri ne derecede zorluklar içinde yaptığımızı, bu işle ilgilenen dernek ve federasyon başkanlarımız iyi bilir. Burada en çok görev hakemlerimize düşüyor. Belki dünyanın en zor mesleklerinden biri hakemliktir. Bu vesile ile tüm hakemlerimize teşekkür ediyor emeklerine sağlık diyorum.  Ayrıca Sayın Belediye Başkanımız Battal İlgezdi’ye bize çok yakın davrandığı için buradan kendisine şükranlarımı sunuyorum. İnşallah bir an evvel aramıza tekrar katılacaklardır” dedi.

Başkanın konuşmasından sonra güvercin federasyon ve dernek başkanları birer konuşma yaparak, organizasyonlarına öncülük ederek destek ve cesaret verdiği için Battal İlgezdi’ye ve Ataşehir Belediyesi’ne teşekkür ettiler.

Ataşehir Olimpik Spor Kulübünün Kung-fu gösterisinden sonra dereceye girenler ve katkı sunanlara protokol tarafından kupa ve plaketleri verildi. Belediye Başkan yardımcısı Sadık Kayhan’a plaketi takdim edilirken, Belediye Başkanı Battal İlgezdi’nin plaketi kendisine teslim edilmek üzere Meclis Başkanı Sadi Özata’ya verildi.

Ataşehir Anadolu Oyunlu Güvercin Yarışı kupa töreninin tamamlanması sonrasında toplu fotoğraf çekiminden sonra düzenlenen kokteylde katılımcılara ikramlar sunuldu.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ