logo

ÖZEL GÖZTEPE TIP MERKEZİ AÇILIŞ TÖRENİ YAPILDI

ÖZEL GÖZTEPE TIP MERKEZİ AÇILIŞ TÖRENİ YAPILDI

atasehir_goztepe_tip_merkezi-0Sağlık sektörünün Kadıköy’deki temsilcilerinden Özel Göztepe Tıp Merkezi-Ataşehir, Kaymakam Zafer Karamehmetoğlu’nun katıldığı törenle Ataşehirlilere hizmet vermeye başladı.

Recep Kenan/itvhaber.com

Kadıköy’de uzun süredir hizmet veren sektörün önde gelen kuruluşlarından Özel Göztepe Tıp Merkezi  Ataşehir Şubesi, Ataşehir Kaymakamı Zafer Karamehmetoğlu ile birlikte; Ak Parti İstanbul Milletvekili Osman Boyraz,  Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, Ataşehir Belediye Başkan Yardımcıları Sadık Kayhan ve İlhami Yılmaz, iş adamları ile davetliler ve vatandaşlar katıldığı törenle açıldı.

atasehir_goztepe_tip_merkezi-9

Özel Göztepe Tıp Merkezi – Ataşehir, Barbaros Mahallesi Şen Sokak No 10’daki adresinde Ataşehirlilere hizmet vermeye devam edecek.

Açılış kurdelesinin kesilmesinden sonra konuşan Ataşehir Kaymakamı Zafer Karamehmetoğlu, farklı bir hizmet sunacağının altını çizerek; “ Ataşehir’de böyle güzel bir sağlık kurumunun açılmasından dolayı son derece mutluyuz. Hayırlara vesile olsun, insanlarımıza şifa dağıtsın, moral dağıtsın. Aynı zamanda Görüntüleme merkeziyle de farklı bir hizmet sunacak. Ataşehirimize hayırlı olsun” dedi.

atasehir_goztepe_tip_merkezi-33

Açılış sırasında konuşan Ak Parti İstanbul Milletvekili Osman Boyraz, hayırlı olması dileğinde bulunarak; “Güzel bir dostumuzun burada açmış olduğu sağlık kurumunun açılışına hep birlikte iştirak ettik. Coşkuya ve bu heyecana ortak olduğunuz için hepinize teşekkür ederim. Ümit ediyorum ki sağlıklı nesillerin yetişmesinde bu müessese çok önemli görevler ifa edecektir. Kazançlı ve bereketli günler diliyorum” şeklinde konuştu.

Konuşmaların ardından Tıp Merkezini gezen protokol üyeleri, çalışmaları ile ilgili bilgi aldılar.

atasehir_goztepe_tip_merkezi-1atasehir_goztepe_tip_merkezi-3atasehir_goztepe_tip_merkezi-13atasehir_goztepe_tip_merkezi-21atasehir_goztepe_tip_merkezi-23atasehir_goztepe_tip_merkezi-24atasehir_goztepe_tip_merkezi-25

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ