logo

Özge Ulusoy İçin İkinci Kez Kamera Karşısında

Özge Ulusoy İçin İkinci Kez Kamera Karşısında

Mobilya firması Weltew Home’un ustalık ve zarafet mottosuyla geçtiğimiz yıl reklam filminde oynayan güzel model Özge Ulusoy, marka için ikinci kez kamera karşısına geçti.

Özge Ulusoy Weltew Home İçin İkinci Kez Kamera Karşısında

Mobilya firması Weltew Home’un ustalık ve zarafet mottosuyla geçtiğimiz yıl ekranlara gelen reklam filminde oynayan güzel model Özge Ulusoy, marka için ikinci kez kamera karşısına geçti.

Bu kez “Değişim” vurgusunun yapıldığı ve toplam iki seriden oluşacak yeni reklam filminde Özge Ulusoy, ilk olarak bir prova odasındaki ayna karşısında, gri payetli çok şık kostümüyle karşımıza çıkıyor. Bir sonraki karede ise Özge Ulusoy, “Moda dünyasında her şey çok hızlı değişiyor, peki ya evinizin modasındaki değişimler?” diye izleyicilere sorarken, üzerindeki kıyafetin de hızla değiştiğini ve rahat ev kombinine geçiş yaptığını görüyoruz.

Weltew Home’un “usta işi” en yeni mobilya tasarımlarının tanıtıldığı filmde, her koleksiyona uygun bir kostümle gördüğümüz güzel oyuncu, reklam filminin oturma odası sahnesinde iddialı beyaz elbisesiyle göz doldururken, yatak odası sahnesinde ise saten pijamasıyla oldukça şık görünüyor.

“Evinizin kızı Özge”

Güzel oyuncu Özge Ulusoy, “Geçtiğimiz seneden beri evde o kadar vakit geçiriyoruz ki, bu nedenle ekranlardan ve sosyal medya üzerinden takipçilerimizle çok sıcak, güzel bağlar kuruyoruz. Bana artık ‘evimizin kızı Özge’ yakıştırması yapılıyor, bunda mobilya markasının reklamlarında oynamam da büyük bir etken. Çünkü ev dekorasyonuna merakım bu sayede daha çok arttı, mobilya trendlerini yakından izliyorum ve takipçilerimle de sık sık fikir alışverişlerinde bulunuyoruz” dedi. 

Aynı zamanda çok iyi bir sosyal medya kullanıcısı da olan Özge Ulusoy’un Weltew Home için kamere karşısına geçtiği yeni reklam filmi, “Zarafet ve ustalıkla değişim başlasın” vurgusu ve hızlı geçişleriyle yeni nesil sosyal medya trendlerine de oldukça uyumlu görünüyor.

Paylaşın:
Etiketler: » » » »
#

SENDE YORUM YAZ