logo

‘Pek Çok Kişi Birkaç Gün İçinde COVID-19 Olacak!’

‘Pek Çok Kişi Birkaç Gün İçinde COVID-19 Olacak!’

Sosyal medyadan pandemi kurallarına uyulmadığına dikkat çeken Bakan Fahrettin Koca “Pek çok kişi, kurallara uymadığı için, birkaç gün içinde COVID-19 hastası olacak.” Dedi.

Recep Kenan/itvhaber.com

Sosyal medyadaki twitter hesabından pandemi kurallarına uyulmadığına dikkat çeken Sağlık Bakanı Dr. Fahrettin Koca @drfahrettinkoca, yaptığı paylaşımında “Şu anda, taşıyıcı olan pek çok kişi, kurallara uymadığı için, virüsü başkalarına bulaştırıyor.” İfadelerine yer verdi.

“PEK ÇOK KİŞİ, KURALLARA UYMADIĞI İÇİN, BİRKAÇ GÜN İÇİNDE COVID-19 HASTASI OLACAK”

Bakan Dr. Fahrettin Koca, taşıyıcıların artışına dikkat çekip, “@drfahrettinkoca Şu anda, pek çok kişi, kurallara uymadığı için, birkaç gün içinde COVID-19 hastası olacak.” dedi.

RUSYA SAĞLIK BAKANI İLE FİKİR ALIŞVERİŞİ

Aşı çalışmaları ile ilgili paylaşım yapan Sağlık Bakanı Dr. Fahrettin Koca, Rus Bakan ile görüştüğünü paylaşımında, “@drfahrettinkoca Rusya Federasyonu Sağlık Bakanı Sayın Mikhail Murashko ile bir telefon görüşmesi yaptık. COVID-19 aşı çalışmaları başta olmak üzere, sağlık alanında iş birliği içinde olduğumuz konular ve yer aldığımız uluslararası faaliyetler üzerinde fikir alışverişinde bulunduk.” İfadelerini kullandı.

BAKAN KOCA 2.693 YENİ HASTAMIZ VAR

Öte yandan, Sağlık Bakanlığı Koronavirüs verilerinin yer aldığı günlük Kovid 19 Tablosunu Açıkladı.

Bakan Fahrettin Koca; Bugün tespit edilen 2.693 yeni hastamız var. Salgın hastalıkla mücadele hem bireysel hem de toplum halinde yürütülebilir. Sağlık çalışanlarımız hastane yükümüzü yönetilebilir seviyede tutmak için var gücüyle çalışıyor. Virüsü ancak birlikte yenebiliriz.

İSTANBUL’DA ARTIŞ NEDENİ: TATİL DÖNÜŞLERİ MEVSİM DEĞİŞİKLİĞİ

Havaların soğuduğu veya ani değişim gösterdiği dönemlerde virüslerin insanlardan geçişlerin daha hızlanıp, kolaylaştıklarını kaydeden Sağlık Bakanlığı Koronavirüs Bilim Kurulu Üyesi Prof. Dr. Ateş Kara, İstanbul’daki koronavirüs vaka artışlarında tatil dönüşleri kadar mevsim değişikliklerinin etkisinin olduğunu vurguladı. Kara, 10 kişiden en az 9’unun maskeli olması ve maskeyi doğru şekilde takıyor olması gerektiğini söyledi.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ