logo

Pendikli Çankırılılar Birlikte İftar Yaptı

Pendikli Çankırılılar Birlikte İftar Yaptı

pendik cankiriPendik Çankırılılar Derneği’nin düzenlediği iftar programında bir araya gelen Çankırılılar birlikte oruçlarını açtı. Geceye basın mensuplarının boykotu damga vurdu.

Recep Kenan/itvhaber.com

Pendik Belediye Başkan Yardımcısı Rüstem Kabil, İstanbul Çankırı Dernekleri Federasyonu (ÇANDEF) Genel Başkanı Vahap Yartaş ve Çankırı Eğitim ve Kültür Vakfı Başkan Yardımcısı İlker Karataş ile birlikte birlik dernek başkan ve yardımcılarının katıldığı iftar programına davetliler ve Pendikli Çankırılılar yoğun ilgi gösterdi.

Özellikle Pendik medyasının yoğun ilgi gösterdiği organizasyonda, ilgisizlik ve kendilerine yer göstermediği gerekçesi ile basın mensupları iftar programını terk etti.

Basın mensuplarının, ilgisizlik gerekçesi ile terk ettiği haberini alan Ataşehir Belediye Başkan Yardımcısı, Tüm Sinoplular Dernekleri Federasyonu (Tüsidef) Başkanı, Pendik Belediye Başkan aday adayı İsmail Kabakçı, davetli olduğu Pendik Çankırılılar Derneği iftar organizasyonuna katılmayarak Pendik Gülistan Sofrası’nda basın mensupları ile birlikte iftar yaptı.

Gelişmeleri ile ilgili görüşünü aldığımız Pendik Çankırılılar Derneği Başkanı Engin Yıldırım, iftar organizasyonunu Pendik Çankırılılar Derneği olarak kendileri yaptığını, Pendik Belediye Başkanı aday adayı İsmail Kabakçı’nın kendilerinin davetlisi olduğunu belirtti.

Gazetecilerin iftar programını Kabakçı’ya ait organizasyon olarak bildiklerini ve kendisinden o doğrultuda ilgi beklediklerinin altını çizen Pendik Çankırılılar Derneği Başkanı Engin Yıldırım çok sayıda basın mensubuna işletme görevlisi ile yer bulmaya çalıştıklarını ancak bu sırada basın mensuplarının salonu terk ettiklerini ifade etti.

İsmail Kabakçı’nın kendisini arayıp olayın aslını öğrenmesini beklediğini belirten Başkan Yıldırım, basın  mensuplarını kendisinin davet etmediğini, gelişen bu olayda kesinlikle kusurunun olmadığını ifade etti.

 

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ