logo

PTT ATAŞEHİR MERKEZİ’NDE HİZMET KALİTESİNİ ARTIRIYOR

PTT ATAŞEHİR MERKEZİ’NDE HİZMET KALİTESİNİ ARTIRIYOR

Atasehir_ptt_merkeziAtaşehir PTT Merkezi Müdürlüğü’ne atanan Muhsin Yağan önemli yenilikler yaparak çağa ayak uydurduklarını, personeli ile Ataşehirlilere en kaliteli hizmeti vereceklerini söyledi.

Recep Kenan/itvhaber.com

175 yıllık geçmişinde posta telefon ve telgraf alanlarında ülkede hizmet veren köklü bir kurum olan PTT (Posta Telgraf İşletmeleri)  son yıllarda çok önemli yeniliklerle çağa ayak uyduruyor.

1840 yılından bu yılından bu güne hizmet veren kurum geleneksel olarak verdiği Posta, Kargo, Kurye hizmetlerine PTTBank İşlemlerini de ekleyerek hizmet alanını genişletti.

Türkiye Cumhuriyeti’nin en köklü kurumlarından olan, kaliteli hizmet anlayışı ile en ücra noktalarda hizmet götüren Posta Telgraf İşletmeleri (PTT), yeni kimliği ve Türkiye’nin her noktasını kapsayan şube ağı ile yeni eklenen hizmet çeşitlerini vatandaşlara ulaştırıyor.

IMG_0082

PTT’NİN HİZMET ANLAYIŞINDA DEĞİŞİM

Çağdaşlaşmanın gereği olarak değişim ve gelişim içerisinde hizmet vermeye çalışan PTT’nin hizmet anlayışındaki bu değişimi, Ataşehir’de de gözlemlemek mümkün.

2 ay önce Ataşehir PTT Merkezi Müdürlüğüne atanan Muhsin Yağan, PTT’nin yaygın hizmet ağından Ataşehirlilerin daha fazla yararlanmasını sağlamak ve hizmetin kalitesini yükseltmek üzere teknolojik yeniliklerin yanı sıra idari yenilikler de devreye sokuyor. Personeli ile birlikte Ataşehirlilere en hızlı, en kaliteli hizmeti vermek için çalışıyor.

IMG_0077

ATAŞEHİR’DE HİZMET KALİTESİ, MEMNUNİYET ARTACAK

Görev değişikliği ile Ataşehir PTT Merkezi yönetiminde yaşanan değişiklikle oluşan yeni ekip bu kapsamda kurum içi değerlendirmelerde üst sıralarda yer almak üzere kurumsal yenilikleri Ataşehir’de uygulayarak hizmet kalitesini ve vatandaşların memnuniyetini artırmak istiyor.

KÜÇÜKBAKKALKÖY’DEKİ MERKEZE BAĞLI 9 ŞUBEDE HİZMET

Son yıllarda yaptığı hamle ile önemli yenilikler yapan Posta Telgraf İşletmeleri (PTT)’nin Ataşehir PTT Merkez Müdürlüğü’ne bağlı Küçükbakkalköy, İçerenköy, Yeditepe, Fındıklı, Kayışdağı ve Yeniçamlıca’nın aralarında olduğu 9 şubede; Altın satışı, Kargo, Kredi, Tahsilat, Vezne, EGS Satışı ve Posta hizmetleri veriliyor.

HİZMET KALİTESİNDE YARIŞ

Kredi ve tahsilat bankacılığı hizmeti ile Bankacılık sektöründe de hizmet veren PTT’ni Ataşehir Merkez Müdürlüğündeki idari değişiklik şimdiden verimliliği ve hizmet kalitesini etkilemiş görünüyor.

Hizmet kalitesinde yarış anlayışı ile kurum içi değerlendirmelerde en üst sıralarda yer almayı hedefleyen Ataşehir PTT Merkez Müdürlüğü’nde yaşanan idari değişiklik giderek artan bir biçimde vatandaşlara yansıyor.

IMG_0081IMG_0084

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ