logo

REFAHİYE YILDIZÖRENLİ KADINLARDAN ERZİNCAN LEZZETLERİ

REFAHİYE YILDIZÖRENLİ KADINLARDAN ERZİNCAN LEZZETLERİ

Erzincan Refahiye İlçesi Yıldızören Köyü Kadın Kolları tarafından düzenlenen ”GELENEKSEL ERZİNCAN LEZZETLERİ” kermesinde sunulan yöresel tatlar yoğun ilgi gördü.

ERZİNCAN REFAHİYE YILDIZÖREN KÖYÜ KADIN KOLLARI ETKİNLİKTEN ETKİNLİĞE KOŞUYOR…

”Kadın, çoğu zaman değil, her zaman her gözün nuru, hayatın can damarıdır. En büyük dertlerin dertlisi, en büyük mutlulukların ardındaki KAHRAMANDIR” düşüncesi ile yola çıkan ve her sene ”GELENEKSEL ERZİNCAN LEZZETLERİ” Kermesi düzenleyen Erzincan Refahiye Yıldızören Köyü Kadın Kolları Başkanı Afife Gür ve yönetimi günler öncesinden başlayan Kermes hazırlıklarını başarılı bir şekilde yöresel tatlarla taçlandırdılar. 5 gün açık olan Kermese ziyaretçi sayısı ve ilgi beklentilerinin üstünde oldu.

Dernek yönetimine ekonomik katkı sunmak amacı ile düzenledikleri bu Kermeste yöresel olarak bulunabilecek bütün lezzetleri halka sundular. Bu çabaları ve gayretleri ziyaretçiler ve dernek yönetiminden büyük taktir gördü. Erzincan Refahiye Yıldızören Köyü Dernek Yönetimi, Erzincan’ın bütün köy derneklerine örnek olacak bu çalışmalar için Erzincan Refahiye Yıldızören Köyü Kadın Kolları Başkanı Afife Gür ve yönetimine emekleri ve gayretleri için teşekkür ederek başarılı çalışmaları nedeniyle kutladılar.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ