logo

Saadet Partisi Ataşehir, Adem Boz ve Ekibiyle Devam Ediyor

Saadet Partisi Ataşehir, Adem Boz ve Ekibiyle Devam Ediyor

Saadet Partisi Ataşehir İlçe Başkanlığı Ataşehir Belediyesi Nikah Salonu’nda 4.Olağan kongresini gerçekleştirdi. Kongrede yapılan seçimde SP Ataşehir’de Adem Boz ve ekibiyle devam kararı çıktı.

Recep Kenan/itvhaber.com

Türkiye gündeminin Ataşehir ile yatıp Ataşehir’le kalktığının altını çizen Adem Boz yaptığı konuşmada, “Ataşehir bizde olsaydı bunlar yaşanmazdı” dedi.

Ataşehir Belediye Nikâh salonunda yaptığı 4.Olağan Kongresini gerçekleştiren Saadet partisi Ataşehir İlçe Başkanlığı,  tek liste ve tek adayla gidilen seçimde giren mevcuttaki başkan Adem Boz yeniden Saadet partisi İlçe Başkanı olarak seçildi.

NOVAD AVM’deki Ataşehir Belediyesi Nikah Salonunda gerçekleşen kongreye Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve Genel İdare Kurulu Başkanı Fatih Aydın, Saadet partisi İstanbul İl Başkan Dr. Abdullah Sevim ile birlikte; CHP Ataşehir İlçe Başkanı Hakkı Altınkaynak, Ataşehir Belediye Meclis 1.Başkanvekili Sadi Özata,  Ak Parti Ataşehir İlçe Başkan Yardımcısı Zafer Düşgün, Belediye Meclisi Ak Parti üyeleri Mükayil Bektaş,  İsmail Levent, Haluk Sadıkoğlu, mahalle muhtarları Recep Ali Kantarcı, Fazlı Sarısoy,  Hasgül Bakır, Şahin Acar, STK temsilcileri SP Ataşehir İlçe Teşkilatı ve partililer katıldı.

KURTULUŞ MÜCADELESİ “SP” ÖNCÜLÜĞÜNDE OLACAK, BAŞARIYA ULAŞACAK

Mehmet Ali özgür başkanlığında oluşan divan tarafından yönetilen Saadet Partisi 4.Olağan Ataşehir İlçe Başkanlığı Kongresinin açılışında konuşan Divan Başkanı Mehmet Ali özgür, “Bu ülkede ihmaller Cumhurbaşkanı düzeyinde ifade ediliyorsa gerçekten yeni bir kurtuluş mücadelesine ihtiyaç var demektir. Bu Kurtuluş mücadelesi yıllarca bu ülkenin maddi ve manevi değerlerini, polis ve adalet teşkilatını, gençlerimizi ve okullarını bir terör örgütünün vicdanına elbette ki bilmeyerek; terk eden bir anlayış ve iktidar öncülüğünde maalesef bir kurtuluş mücadelesi yürütülemez. Yürütülse başarılıda olamaz. Muhalefet partileri ile ilgili hiçbir şey söylemek veya gündeme almaya gerek dahi yok. Bu kurtuluş mücadelesi elbette ki devrim niteliğindeki icraatlarıyla kendinden söz ettiren, tertemiz bir mazisi olan Saadet Partimizin ve Saadet Partililerin öncülüğünde olacak ve başarıya ulaşacaktır” dedi.

NEREDEN GELİRSE GELSİN YANLIŞA YANLIŞ, DOĞRUYA DOĞRU DERİZ

Gündeme geçilmesi ile okunan İstiklal Marşı’nın ardından konuşan Saadet Partisi Ataşehir İlçe Başkanı Adem Boz, Ataşehir’in Türkiye’nin gündemine oturduğunun altını çizerek; “ Türkiye’nin gündemi Ataşehir’le yatıp Ataşehir’le kalkıyor.  Kendi belediye başkanlarının kalk dediklerinde kalkıp, otur dediklerinde oturdukları gibi; diğer belediyeleri de kendileri gibi zannedip kumanda edeceklerini düşünüyorlar. Elbette hırsızlık, yolsuzluk varsa soruşturulsun; varsa, cezalarını çeksinler. Buna itiraz eden yok. Ancak iltimas edip tolerans tanımak, benden olanı kayırmak, benden olmayanı yermek hangi insanın vicdanına sığıyor. Dolayısıyla altını çizerek söylüyorum. Saadet Partisi Ataşehir İlçe Başkanı olarak Ataşehir ilçemizde yaşadığımız bu sorunlu hadiselerde hiçbir partinin avukatı değiliz. Ama yanlış nereden gelirse gelsin ona yanlış deriz, doğruya da doğru deriz” dedi.

BELEDİYE BAŞKANLARIMIZIN KAPISI MI VARDI?

Ataşehir’de yaşanan hadiseler bir başlangıç değil, sonuç olduğunun altını çizen Adem Boz, “Ataşehir Belediye Başkanlığı 2009’da Saadet partimizin olsaydı bugün bu hadiseler yaşanmazdı. Hatırlayın belediyeyi yöneten başkanlarımızın kapısı mı vardı? Ne zaman ki rüşvet alanda verende memnundur diyen maalesef Müslüman iktidarlar tarafından, kendileri İslamcı diye din adına, İslam adına ortaya çıkaranlar tarafından indirildi ondan sonra çözülmeye başlandı” dedi.

BELEDİYEYİ ALMAK İÇİN YÖNETİM KURULU ÜYE SAYIMIZI ARTTIRDIK

Adem Boz konuşmasında, “Bizler birer halkayız. Her birimizin bir vazifesi vardı. Bir araya gelerek bir bütün olduk ve Ataşehir’de süper ligde oynadık. Biz Ataşehir Belediyesini alacak ve almaya müsait yegâne parti biziz” diyerek, CHP İlçe Başkanı Hakkı Altınkaynak’a yönelik espriyle,”Başkanım size emaneten verdiğimiz başkanlığı yine sizlerden neşe ile yine birlikte çalışmak kaydıyla; bu belediyeyi müsaadenizle alacağız. Bu belediyeyi almak için yönetim kurulu üye sayımızı yüzde yüz arttırdık, bundan sonra bize yatmak yok” ifadelerine yer verdi.

TEK LİSTE, TEK ADAY

Ataşehir Belediye Nikâh salonunda gerçekleştirilen 4.Olağan Kongresinde, Faaliyet ve denetim raporlarının ibra edilmesi sonrasında yapılan seçimle tek aday Adem Boz’un yeniden başkan seçildi. Boz’un listesi de yönetim olarak göreve geldi.

SP ATAŞEHİR İLÇE YÖNETİM KURULU ÜYELERİ ŞÖYLE OLUŞTU:

Adem Akyol, Adem Atalay, Ahmet Alptekin, Ahmet Doğan, Cevdet Kul, Cihan Altunkum, Davut Tokgöz, Ergün Uçan, Erol Tosun, Hüseyin Akarçeşme, Hüseyin Uçan, İlhan Kul, İsa Eser, İzzet Gökçe, Kenan Dönmez, Mehmet Emin Bakan, Mehmet Karaçuha, Mehmet Kartal, Murat Yıldırım, Özcan Albayrak, Ramazan Çakırca, Saadettin Aysan, Şaban Türk, Yasın Özdoğan ve Zikri Başar.

SAADET PARTİSİ ATAŞEHİR İL KONGRE DELEGELERİ:

Abdurrahman Muhsinoğlu, Âdem Boz, Ahmet Alptekin, Ahmet Lami Sezgin, Ahmet Yüzbaşıoğlu, Aysun Bayraktar, Birsen Şapoğlu, Burcu Aslan, Davut Tokgöz, Erdal Uçar, İlhan Kul, İlhan Şahin, Nazır Yavuz, Saadettin Aysan, Sakine Sucuoğlu, Zekiye Hamdemirci ve Zikri Başar.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ