logo

Saadet Partisi Ataşehir Teşkilat İlçe Merkezinde Bayramlaştı

Saadet Partisi Ataşehir Teşkilat İlçe Merkezinde Bayramlaştı

Saadet Partisi Ataşehir İlçe Başkanı Adem Boz ve Yönetim Kurulu üyelerinden oluşan teşkilat üyeleri ve partililer ilçe merkezinde düzenlenen programla bayramlaştı.

Recep Kenan/itvhaber.com

Saadet Partisi Ataşehir İlçe Başkanlığı, Ramazan Bayramı kapsamında Ataşehir’deki ilçe merkezinde bayramlaşma programı gerçekleştirdi.

Saadet Partisi Ataşehir İlçe Başkanı Adem Boz ve Yönetim Kurulu üyeleri teşkilat mensuplar ve partililer Ramazan Bayramı’nın 2.günü düzenlenen programda bayramlaştılar.

Saadet Partisi Ataşehir İlçe Başkanlığı bayramlaşma programında konuşan İlçe Başkanı Adem Boz, bayramlarını insanlık saadet bulunca yapacaklarını vurgulayarak; “Yer yüzünde hak hakim olunca, zulüm durunca, bütün insanlık saadet bulunca asıl bayramı yapmış olacağız. İslam davasına çalışarak, son nefesimizi verdiğimiz zaman bayramımız olacak. CHP ve Ak Parti’yi ziyaret ettik. Müsait olmadıklarını söyleyen MHP ve İYİ parti ile de telefonla bayramlaştık.” Dedi.

Bayramlaşma sırasında yapılan görüşmelerde üst kadroların ayrıştırmasının tabanda karşılığının olmadığını gördüğünü ifade eden Adem Boz, farklı görüşlerde olunmasına rağmen asgari müştereklerde birleşilebilindiğinin görüldüğüne işaret ederek; “Bu ayrıştırıcı konuları bir kenara bıraktığımız zaman bayram yaşamış oluyoruz. Bu dili, bu üslubu; kutuplaşma üslubunu benimsemedik. Kutuplaştırmama üslubumuzu bayram ziyaretlerimizde sürdüreceğiz.  Başka partili olsa bile sadece gerçeği, siyasetimizi ne için yaptığımızı, ülkemizin ayakta kalması için çözüm önerilerimizi aktaralım.  Bu çalışmaları ülkemiz Adına 23 Haziran seçimlerinde faydalı olacaktır. Biz içeride, Türkiye’de bölünmediğimiz zaman diğer İslam ülkelerinin de bölünmemesi için çalışma yapabilecek duruma gelmiş oluruz.” Diye konuştu.

31 Mart 2019 Yerel Seçimleri Saadet Partisi Amasya Belediye Başkan adayı olan önceki dönem Ataşehir Saadet Partisi İlçe Başkanı Numan Yüksel, teşkilat mensuplarının bayramını tebrik ederek başladığı konuşmasında, acıların paylaşıldıkça azaldığı, sevinçlerin ise çoğaldığına vurgu yaparak; “Bayramlar; dayanışma, güzelliklerin artırılması, sevginin, saygının, hoş görünün artırılması anlamında büyük değerdir. B,iz burada bayram yapıyoruz ama dünyanın başka yerlerindeki insanlar feryadı figanlar yapıyor. Yemen’de insanlar açlıktan ölüyor. Suriye İdlib’de 500 bini aşkın insan can korkusuyla göç etme derdinde. Doğu Türkistan’da yaşananları anlatmaya diller kafi gelmez. Bunlara İnsan olarak mutlaka çözüm bulmamız gerekir.” Dedi.

Konuşmaların sonrasında aralarında bayramlaşmayı tamamlayan Saadet Partisi Ataşehir İlçe Teşkilatı mensupları ve partililer bayramlaşma programına katılmak üzere Saadet Partisi İstanbul İl Baaşkanlığı’na geçtiler.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ