logo

Saadet Partisi GOP Adayı Bilal Ay, ‘Bizde Görev İstenmez, Verilir’

Saadet Partisi GOP Adayı Bilal Ay, ‘Bizde Görev İstenmez, Verilir’

bilal ayÇANDEF’in Zeytinburnu’nda Çankırılı aday ve aday adaylarının tanışma toplantısında görüştüğümüz Saadet Partisi Gaziosmanpaşa Belediye Başkan Adayı Bilal Ay özel açıklama yaptı.

Recep Kenan/itvhaber.com

Büyük idealleri olan bir hareketin temsilcileri olduğunu ifade eden Saadet Partisi Gaziosmanpaşa Belediye Başkan Adayı olan Bilal Ay, “Biz görev istenmez, verilir mantığı ile hareket eden bir siyasi partiyiz” diyerek kendisine adaylık görevinin verildiğinin altını çiziyor.

“Biz görev istemedik görev tebliğ edildi. Biz her daim; teşkilatımızın neresinde olursa olsun insanımıza, insanlığa faydalı olmak için gayret sarf ediyorduk zaten” diye konuşan Bilal Ay “Dediler ki; ‘önden yürüyeceksin, adayımız sizsiniz’ dediler.  Biz de verilen görevi kabul ettik. Vatanımız ve memleketimiz için hayırlı olsun” dedi.

İstanbul Çankırı Dernekleri Federasyonu (ÇANDEF) tarafından Zeytinburnu’nda Çankırılı aday ve aday adaylarının tanışma ve kaynaşma toplantısında görüştüğümüz Saadet Partisi Gaziosmanpaşa Belediye Başkan Adayı olan Bilal Ay yaptığı özel açıklamada sözlerini şöyle sürdürdü;

“Çankırılılar yönetimde olmamanın her daim eksikliğini çekiyor. Çankırılıların üst düzey makamlarda olması, hangi partiden olursa olsun; bir makamda olup Çankırılılara fayda sağlaması hepimizin gönlünde yatan aslan. Dolayısı ile biz bu eksikliği hisseden, yıllardan beri bu eksikliği dile getiren insan olarak yarın iş başına geldiğimizde elbette hemşerilerimizin bu konuda eksikliğini gidereceğiz. Hemşerilerimizin ihtiyaç duyduğu sıkıntıları, problemleri olduğu anda yanlarında olacağız. Gaziosmanpaşa’da Çankırılı olarak 9 binin üzerinde seçmenimiz var.  Ben daha 4 ay evvel adaylığımın açıklandığı ilk günden beri Çankırılı hemşerilerimizin desteğini de yanımıza aldığımızı görüyorum. Sağ olsunlar sosyal medya ile bize ulaşıyorlar. Makamımızda gelip ziyaret ediyorlar. Hangi partiden olurlarsa olsunlar “bizim için memleket daha ön plandadır, sizin yanınızdayız” diyorlar. Sizin aracılığınızla ben de kendilerine teşekkür ediyorum. Hemşerilerimiz bu dönemde çok bilinçliler. Partilerinin de önüne koyuyorlar memleketi. Biz Gaziosmanpaşa’da şanslıyız diğer memleketlere göre. Çankırılıların biraz daha milliyetçilik yaparak bakması olaya bizim yüzümüzü güldürüyor.”

Saadet Partisi Gaziosmanpaşa Belediye Başkan Adayı

Bilal Ay Kimdir?

1980 İstanbul doğumlu ve aslen Çankırı Korgun Dikenli Köyü’nden olan Saadet Partisi Gaziosmanpaşa Belediye Başkan Adayı Bilal Ay Kamu Yönetimi bölümü mezunu.

1991 yılından beri siyasetin içinde olan Bilal Ay, Refah Partisi, Fazilet Partisi, Saadet Partisi’nin çeşitli kademelerinde görev yaptı. 24. Dönem milletvekili aday da olan Bilal Ay 2.5 yıl Saadet Partisi Gaziosmanpaşa İlçe Başkanlığı görevini yürüttü.

Saadet Partisi Gaziosmanpaşa Belediye Başkan Adayı olan Bilal Ay, evli ve iki çocuk babası.

 

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ