logo

SADUN BİZEL, ‘TEŞKİLAT YAPILANMASI TAMAMLANIYOR’

SADUN BİZEL, ‘TEŞKİLAT YAPILANMASI TAMAMLANIYOR’

Yenisahra’da 2. Bölge teşkilatını ziyaret eden MHP Ataşehir İlçe Başkanı Sadun Bizel ilçe teşkilatından sonra mahalle yapılanmalarını tamamlamak üzere olduklarını kaydetti.

Recep Kenan/itvhaber.com

Genel Merkezin Talimatı İle İstanbul İl Başkanlığı Tarafından Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Ataşehir İlçe Başkanlığı’na atanan Sadun Bizel, ilçe yapılanmasını tamamladıktan sonra başlattıkları mahalle ve bölge teşkilat yapılanmalarının devam ettiğini söyledi.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Ataşehir İlçe Başkanlığı’na atanan Sadun Bizel, Ayhan Kartal başkanlığında teşkilatlanma sürecini tamamlayan Yenisahra ve Barbaros mahallelerini kapsayan MHP Ataşehir 2. Bölge başkanlığını ziyaret etti.

Kalabalık bir partili gurubu tarafından karşılanan Sadun Bizel,  İlçe Başkan Yardımcıları ile Ocak Başkanı’nın da bulunduğu yönetim kurulu üyelerinin karşılıklı tanışma süreci ile sohbet ortamında gerçekleşen ziyaretten memnuniyetini dile getirirken, ilçe ve Yenisahra’daki teşkilat yapısındaki genç ve dinamik yönetim kurulu üyelerinin eğitim ve meslek sahibi olduğuna dikkat çekti.

İlk olarak Ferhatpaşa Mahallesinde teşkilatlanma çalışmalarına başladıklarının altını çizen Sadun Bizel, Recep Kenan aracılığı ile itvhaber.com’a yaptığı özel açıklamada; “Ferhatpaşa’da öyle bir yapılanma oluşturduk ki; gittiğimiz zaman 6 yüz – 7 yüz partili arkadaşımızı bir araya toplaya biliyoruz” dedi.

ÖRNEK’TEKİ BİRLİKTELİK SAĞLADIK

Ferhatpaşa’dan sonra da Yenisahra’da teşkilat çalışması başlattıklarını, eski ocak başkanları ve Ayhan Kartal’a ulaşarak çalışmaları birlikte yürüttüklerini kaydeden Sadun Bizel, Yenisahra’daki potansiyele de dikkat çekerek; “Güzel bir kalabalık… Burayı da teşkilatlandırdıktan sonra Örnek Mahallesi’nde çalışmalara başladık. Örnek’teki muhalif arkadaşlarımızla görüşerek birliktelik sağladık” şeklinde konuştu.

TEŞKİLAT YAPIMIZ 1500 – 2000 CİVARINDA

STK ve derneklerin bazılarıyla görüşerek sözler aldıklarının ifade eden MHP Ataşehir İlçe Başkanı Sadun Bizel, hiçbir taahhütte bulunmadan desteklerini aldıklarını kaydederek; “3 – 5 kişiyiler aldığımız ilçe teşkilatımızı, toplandığımız zaman 1500 – 2000 civarında bir teşkilat yapısına getirdik. Bölgelerde yapılanacak teşkilat yapılanmalarında aktif çalışmalara katılacak üyelerimiz bu arkadaşlar” diye konuştu.

SOSYAL FAALİYETLER, VOLEYBOL VE BASKETBOL KURUSU BAŞLATTIK

Bu aktif üyelerin heyetler halinde mahallelerindeki cenaze, düğün gibi sosyal faaliyetlerde yer almalarının programını yaptıklarını ifade eden Bizel, 2010 – 2013 arası doğumlu gençlere yönelik 30 kişilik voleybol ve basketbol kurusunu Faik Somer Okulu’nda başlattıklarını kaydetti.

MAHALLE TEŞKİLAT YAPILANMALARI SÜRÜYOR

Mahalle yapılanmalarında 1. Bölge olarak belirledikleri Ferhatpaşa ile Yeniçamlıca ve Ayhan Kartal başkanlığındaki 2, Bölge olan Barbaros ve Yenisahra mahalleleri teşkilatlanmalarının tamamlandığını ifade eden MHP Ataşehir İlçe Başkanı Sadun Bizel, 3. Bölge olan Örnek, Fetih ve Esat Paşa mahallelerinde teşkilatlanma çalışmalarının sürdüğünü belirterek, 4. Blge olarak tespit ettikleri İçerenöy ve Küçkbakkalköy’deki çalışmalarında da son aşamaya geldiklerini kaydetti.

ÇOK KRİTİK DÖNEMDEN GEÇİYORUZ

Rusya ile ABD’nin savaşlarında arada kaldığımızı ifade eden Sadun Bizel, çok kritik bir dönemden geçildiğini ifade ederek, 3. Dünya savaşının da çıkabileceğin kaygısını taşıdıklarını kaydetti.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ