logo

Sağlık Bakanı Ataşehir Ak Parti Seçim Koordinasyon Merkezini Açtı

Sağlık Bakanı Ataşehir Ak Parti Seçim Koordinasyon Merkezini Açtı

Bakan SKM Acilis_1Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu Ataşehir Ak Parti seçim Koordinasyon Merkezi’ni açtı.  Açılışa Ataşehir’den sorumlu Ak Parti İstanbul Milletvekili Erol Kaya’da katıldı.

Recep Kenan/itvhaber.com

Ak Parti Ataşehir İlçe Başkanlığı’nın, seçim çalışmalarını yürüteceği Küçükbakkalköy’de bulunan Seçim Koordinasyon Merkezi’nin açılışı Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu tarafından yapıldı.

07,02,2014 Pazar günü saat 15:00’da Bakan Müezzinoğlu’nun yaptığı açılışa Ak Parti İstanbul Milletvekili ve Ataşehir’den sorumlu Mv. Erol Kaya, Ak Parti Ataşehir Belediye Başkanı Nimetullah Topu, Ak Parti Ataşehir İlçe Başkanı Naim Yağcı,  Ak Parti Ataşehir İlçe yöneticileri, partililer ve çok sayıda Ataşehirli katıldı.

“Çok bekledik. İlçe olmayı bekledik. İlçe olduk bekledik. Artık 31 Mart sabahı beklemeyi bitireceğiz” diye Ataşehir Belediye Başkanlığı hedeflerini ifade eden Ak Parti Ataşehir İlçe Başkanı Naim Yağcı’nın konuşması sonrasında Ataşehir’den sorumlu Erol Kaya da yaptığı konuşma ile katılımcılara hitap etti.

Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu AK Parti Ataşehir Seçim Koordinasyon Merkezi’nin açılışında yaptığı konuşmada, Milli iradenin sağlığını bozanlara, tuzak kuranlara fırsat verilmemesi gerektiğini, sağlıklı bireyler ve toplum istediklerini, bunun için de sağlıklı demokrasinin olması gerektiğine inandıklarını ifade etti.

İktidarları boyunca kendilerine tuzak kurduğunu, kapatma davaları açıldığını hatırlatan Bakan Müezzinoğlu, bunları istikrarı bozmak için yaptıklarını iddia etti. Türkiye’nin gelişmesinden rahatsız olanların olduğunu vurgulayıp Kılıçdaroğlu ve Bahçeli’ye hitaben; “Bundan siz neden rahatsız oluyorsunuz?” diye sordu.

Muasır medeniyet seviyesini yakalamış bir Türk milletinden niye rahatsız oluyorsunuz? diye soran Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, “Neden tuzaklar kuruyorsunuz, planlar yapıyorsunuz? Daha çok proje üretin, çalışın, milletin derdini daha çok paylaşın. Bu millet asla vefasızlık yapmaz ama siz milleti sevmiyorsunuz. Asla milletten yana olmadınız. Biz milletin dertlerini dert edindik, iftira atmadan, tuzaklar kurmadan, milletin derdini dert edinen bir anlayışa sahip olduk. İnşallah CHP’lilere de biz hizmet edeceğiz. Onların partisi CHP, onların boynunu öne eğdi. Ey CHP’li kardeşlerim; başının dik olmasını istiyorsan, alnının açık olmasını istiyorsan AK Parti’ye, ak belediyeciliğe ver desteğini” ifadeleri ile sözlerini tamamladı.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ