logo

Sağlık Çalışanları İle 50 Yaş ve Üzerine 3. Doz Aşı Başlıyor

Sağlık Çalışanları İle 50 Yaş ve Üzerine 3. Doz Aşı Başlıyor

Koronavirüs pandemisi ile mücadele kapsamında yürütülen aşılama kampanyasında “Sağlık Çalışanları” ile 50 yaş ve üzeri vatandaşlarda 3.doz aşı randevuları açılıyor.

Recep Kenan/itvhaber.com

Sağlık Bakanlığı tarafından Koronavirüs pandemisi ile mücadele kapsamında yürütülen aşılama kampanyasında “Sağlık Çalışanları” ile 50 yaş ve üzeri vatandaşlarda 1 Temmuz itibarı ile 3.doz aşı süreci başlıyor.

1 EMMUZ’DA 3.DOZ İÇİN RANDEVU BAŞLIYOR

Vatandaşların istediği aşı için randevu alabileceğini belirten Bakan Koca, 3. doz aşıda tercihin sağlık çalışanları ve vatandaşlarda olduğunu kaydetti.

HASTALIĞI GEÇİRENLERE 3 AY SONRA HATIRLATMA DOZU

Bakan Koca, “Hastalığı geçirmiş olan vatandaşlarımız hatırlatma dozu olarak aşıyı hastalığın üzerinden 3 ay geçtikten sonra olabileceklerdir.” Dedi.

SAĞLIK ÇALIŞANLAR, 50 YAŞ VE ÜZERİNE 3. DOZ

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca yaptığı açıklama, “İki doz aşı olmuş 50 yaş ve üzeri vatandaşlarımız ile sağlık çalışanlarımız yarından itibaren istedikleri aşı ile 3. Doz aşılarını olmak üzere randevu alabileceklerdir.” Dedi.

3.DOZ AŞININ TERCİHİ VATANDAŞIN

Bakan Koca yaptığı açıklamada, önceki 2 dozun hangi aşı olduğuna bakılmaksızın, 3,doz aşının vatandaşın isteği doğrultusunda mevcut aşılardan istediğinin uygulanacağını söyledi.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ