logo

“SAĞLIK HİZMETİ SUNUMUNDA AKSAKLIK YAŞANMAYACAK”

“SAĞLIK HİZMETİ SUNUMUNDA AKSAKLIK YAŞANMAYACAK”

İstanbul Anadolu Kuzey Kamu Hastaneleri Birliği’nden Fatih Sultan Mehmet Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ndeki düzenleme ile ilgili bilgi içeren açıklama geldi.

Recep Kenan/itvhaber.com

İstanbul Anadolu Kuzey Kamu Hastaneleri Birliği (İAKKHB) tarafından yapılan açıklamada, deprem analiz raporunda dayanıksız olarak nitelenmesi üzerine FSM’nin “Kadın Doğum” ve “Çocuk Hastalıkları” servislerinde geçici olarak hizmet verilemeyeceği, bu branşlarda poliklinik hizmetlerinin devam edeceği, Acil Serviste ilk müdahalelerin yapılacağı, hizmet sunumunda aksaklık yaşanmayacağı bilgisine yer verildi.

İstanbul Anadolu Kuzey Kamu Hastaneleri Birliği (İAKKHB) tarafından FSM EAH ile ilgili  yapılan açıklama:

“SBÜ Fatih Sultan Mehmet Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nin yapılan deprem analizi raporuna göre; depreme dayanıksız ve sağlık hizmet sunumuna uygun olmaması sebebiyle, KADIN DOĞUM VE ÇOCUK HASTALIKLARI servislerimiz, geçici olarak hizmet veremeyecek olup; her 2 branşta POLİKLİNİK HİZMETLERİMİZ devam etmektedir.

ACİL SERVİSE başvuran hastalarımızın ilk müdahaleleri uygun şekilde yapılacaktır, sağlık hizmeti sunumu ivedilikle sağlanacaktır.

HİZMET SUNUMUNDA HERHANGİ BİR AKSAKLIK YAŞANMAYACAKTIR.”

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ